torsdag den 11. januar 2007

Dr. Phibes kom med posten

Handel på nettet er en herlig ting, især når butik og postvæsen spiller perfekt sammen. Tirsdag bestilte jeg de to Dr. Phibes-film fra Amazon i England. De dukkede op i dag, torsdag. Samlet pris (inkl. moms og forsendelse: 160,- kroner). Så kan det vist ikke blive meget bedre.

3 kommentarer:

  1. Uhh, du bør altid checke hos play.com først! Her kan du få begge film inkl. porto til 113 kr! Men ok, to dages leveringstid kan de måske ikke slå. Hah!

    SvarSlet
  2. To dage er vist ny rekord, men generelt er Amazon hurtige - og så pakker de solidt ind, hvilket er herligt. Man skal selvfølgelig betale moms, fordi Amazon sælger så meget til Danmark, og derfor skal være lidt opmærksom på priserne, når man handler. Jeg har hørt godt om play.com og jeg kan se, at priserne er lave, men hvordan ligger det med risikoen for at tingene snuppes i tolden? Ikke at postvæsenet virker så emsige mere, men alligevel. Det er ikke så meget det at betale momsen - det er mere det, at man også skal betale et gebyr.

    SvarSlet
  3. Du har helt ret mht. det irriterende i at skulle betale det skide gebyr! Så længe det er alm. dvd'er man bestiller hos play.com og ikke bokse, så går den. Og selv med bokse går det også, medmindre de er vildt dyre. F.eks. bestilte jeg alle ni X FILES og 3 MILLENNIUM-sæsoner her i sommers, da de var på tilbud til 144 kr. stykket og de kom igennem alle sammen uden told/gebyr. En rigtig god ting er, at selvom man bestiller flere film per gang, så sender de dem alle i individuelle pakker, så toldbeløbet bliver så lavt som muligt. Hos nogle butikker (ikke play) er de villige til at nedskreve beløbet på formularen. Hvorvidt det er ulovligt, når det er afsenderen, der gør det, aner jeg ikke.

    SvarSlet