mandag den 26. november 2007

ALIEN-soundtrack sælger helt vildt

Douglas Fake fra Intrada fortæller, at første oplag af det komplette ALIEN-soundtrack (som jeg fortalte om her) allerede er udsolgt. 3000 solgte eksemplarer på en uge! Man skulle dog kunne få det fra andre forretninger, der har købt det hjem, og i det hele taget skal man ikke bekymre sig. Næste oplag er allerede på vej, og Intrada har retten til dette score i mange år endnu.

2 kommentarer:

  1. Wow. Det er virkelig imponerende, når man tager i betragtning, hvor længe det ofte kan tage for et score at blive udsolgt! Men ok - det komplette Alien-score har været efterspurgt i årevis, og jeg skal da også selv have det på et tidspunkt, når mine finanser er til det. Indtil videre må jeg nøjes med den gamle Silva Screen-udgave, som jo ellers også er ganske udmærket.

    SvarSlet
  2. Ja, et soundtrack som Fred Mollins FRIDAY THE 13TH PART 7 & 8, der udkom i 1000 eksemplarer for to år siden, kan man f.eks. stadig få. Men nu er ALIEN oppe i en helt anden liga, hvor andre end hardcore-soundtrack-samlere pinedød skal have et eksemplar.

    SvarSlet