tirsdag den 1. april 2008

Béla Lugosi genopstår

Béla Lugosi genopstår fra de døde! Det kunne lyde som plottet fra en billig gyser, men det er faktisk den videnskabelige sandhed. Den amerikanske regering har vedtaget en ny og markant mere liberal lovgivning vedrørende kloning af mennesker. Loven træder i kraft i dag, og i kølvandet på den kom straks en pressemeddelelse fra firmaet Resurrection Inc. i Californien. De vil klone Béla Lugosi ud fra genetisk materiale hentet fra skuespillerens grav på Holy Cross Cemetery i Culver City.

- Vi synes det er meget passende, at den første ægte menneske-klon bliver af en skuespiller, der i den grad er symbolet på, at døden kan overvindes. Samtidig har det vist sig, at hans lig er forbløffende godt bevaret, og derfor har vi været i stand til at få dna-materiale af en helt unik kvalitet. Det kan måske skyldes den Dracula-kappe, han blev begravet i, siger Dr. Frank Intense fra Resurrection Inc.

3 kommentarer:

  1. Ja, og han skal vel straks medvirke i en ny udgave af:

    APRIL FOOL´S DAY

    SvarSlet
  2. Du fik mig næsten..
    Også glædelig 1ste april til dig Søren.

    SvarSlet
  3. Ifølge en anekdote dukkede Lugosis kolleger, horrorstjernerne Peter Lorre og Vincent Price, op til begravelsen, hvor Lorre så Lugosis kappeklædte lig ligge i kisten og hviskede til Price: "Skal vi stikke en stage i ham - bare for en sikkerheds skyld?"

    Citat fra Wiki:
    http://da.wikipedia.org/wiki/Bela_Lugosi

    SvarSlet