søndag den 8. februar 2009

Tre spændende dvd-udgivelser

Der graves hele tiden klassiske film frem fra de støvede arkiver, som vi horror-freaks kan få glæde af. Her er tre titler, der er på vej de kommende par måneder. Først har vi den engelske BURKE & HARE fra 1972, en film om det berømte par, der i 1800-tallets Edinburgh sørgede for, at der var lig nok, som de medicinstuderende kunne skære i. Vores egen Jytte Stensgaard er med i filmen, der ikke før har været ude på dvd. Men det kommer den nu takket været engelske Simply Media. Dvd-datoen er den 16. marts.

Den 19. maj er amerikanske Mya Communication klar med THE LEGEND OF BLOOD CASTLE (eller CEREMONIA SANGRIENTA), en spansk-italiensk gyser fra 1973 af Jorge Grau. Filmen er en af de mange, der er inspireret af historierne om Elizabeth Báthory. Mya Communications udgave byder på den komplette spanske version, krydret med slettede og alternative scener.

Og så har jeg tidligere nævnt den nye dvd-udgave af NIGHTMARE CASTLE. Den skulle nu langt om længe være på gaden den 19. maj fra amerikanske Severin Films.

2 kommentarer:

  1. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår det der med at filmen var "lost" og at Severin nu har fundet et print i Italien. Den udkom rent faktisk i en flot letterboxet udgave fra Redemption i 2000 (anmeldt i Stay Sick" sågar) under titlen "Night of the Doomed". Men sådan er der jo så meget, når videoselskaber skal lancere nye udgivelser, haha. Personligt synes jeg, den er ret kedelig. Barbare Steele spiller en dobbeltrolle og dét gør hun også i Mario Bavas "Mask of Satan", som bestemt er en meget bedre film.

    SvarSlet
  2. Helt "lost" har den jo ikke været. Severin laver bare en udgave baseret på det originale negativ, der skulle være flottere end tidligere dvd-versioner. Jeg har ikke selv set filmen.

    SvarSlet