tirsdag den 31. marts 2009

De døde kommer i en æske igen

Så skal vi til det igen. George A. Romeros originale zombie-trilogi har tidligere været ude på det danske marked i en box af blandet kvalitet. Nu vil Midget Entertainment også være med. Den 5. maj udgiver de en TRILOGY OF THE DEAD-æske. Hvilke versioner, boxen indeholder, og kvaliteten af dem er ikke til at gennemskue. Coveret har vi tidligere set på On Air Videos udgave af NIGHT OF THE LIVING DEAD.

5 kommentarer:

 1. Hej Søren,
  Har du fundet ud af om Trilogy of the Dead boxen fra Midget Entertainment er uncut?
  Jeg har nemlig alle tre film i forvejen, men de er så slemt klippet at det dårligt nok kan kaldes gyserfilm. Så jeg vil helst ikke lave samme brøler en gang til.

  Keep up the good work.

  SvarSlet
 2. Jeg ved det faktisk ikke. Da jeg i forvejen har filmene i flotte og uklippede udgaver, har jeg ikke fundet det nødvendigt at købe Midgets box. Men måske har andre et bud?

  SvarSlet
 3. Det lyder jo fornuftigt nok - Hvis den her udgave er klippet, hvilke udgaver vil du så anbefale i stedet?

  SvarSlet
 4. NIGHT OF THE LIVING DEAD er kommet i utallige udgaver. Jeg har selv den såkaldte Millennium Edition fra amerikanske Elite Entertainment. Der skulle siden være kommet en udgave fra Dimension/Genius Products, der skulle være lige så flot. DAWN OF THE DEAD kan man få i en box fra Anchor Bay med tre forskellige udgaver af filmen, men den har jeg ikke fået købt. Er ganske tilfreds med den engelske dvd fra Arrow Films. Det er også fra Arrow Films, at min udgave af DAY OF THE DEAD kommer. Det er en dobbelt-disc.

  SvarSlet
 5. 1000 tak for det - jeg holder dog stadig lige et vågent øje med trilogy boxen. Den koster jo ikke alverden.

  Tror lige jeg smider den på min egen blog egentlig.

  SvarSlet