torsdag den 2. april 2009

Tak til bloggens mange læsere

De seneste par måneder har jeg oplevet en voldsom interesse for denne blog. Besøgstallene har været støt stigende. I april blev det til 4927 besøg fra 3141 unikke brugere med 8578 sidevisninger i alt. Der er vildt imponerende og jeg siger mange tak for den store interesse.

Der er ingen tvivl om, at TWILIGHT er med til at trække besøgstallet op. Hardcore horrorfans er ved at kaste op i lårtykke stråler, når de hører om dette fænomen, men det er nu engang en del af showet. Når FANGORIA kan skrive om TWILIGHT, så kan jeg også... Og selv om dette på ingen måde er en TWILIGHT-blog, har den lille håndfuld indlæg om emnet tiltrukket et hav af Twilighters. Jeg synes selv, det er ganske underholdende og svarer gerne på de mange spørgsmål, der kommer om emnet (selv om jeg ikke ved, hvornår bog nr. 4 udkommer på dansk). Skyggesiden er så, at nogle af mine TWILIGHT-tekster er dukket op på en anden blog, direkte planket uden kildeangivelse eller noget. Det forsøger jeg nu at få stoppet.

Og bare rolig, bloggen vil fortsat indeholde en masse andet stof, der formentlig vil tiltale alle blodhundene. Blandt de emner, jeg har planer om at kaste mig over i de kommende måneder, er HELLRAISER-filmene og ekstrem fransk horror. Det bliver sjovt.

2 kommentarer:

  1. Selv tak. Er dog ikke selv en Twilighter;-) Men spændende med lidt Hellraiser inferno...!

    Ang. fransk horror, så har jeg endelig fået set "Inside", og den er sku i min bog intet mindre en fremragende. GLÆD DIG! (og så koster den sku kun en hund!). Man kan kun håbe at også Martyrs, Calvaire, Sheitan og hvad de ellers hedder snart lander i lille Danmark - ellers kan play jo også bruges.
    Har skrevet en lille anmeldelse af "Inside", tjek den evt. her:http://filmnet.dk/article-8392-Inside-.html

    SvarSlet
  2. Dejligt at der er plads til alle!

    SvarSlet