tirsdag den 5. maj 2009

Desplat laver musik til NEW MOON

Det bliver desværre ikke Carter Burwell, der får lov til at komponere musik til THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON. Hans musik til TWILIGHT var ellers fremragende (jeg ved ikke om I lagde mærke til det, alle I Twilighters – det var den musik, der ikke var lavet af Muse og Paramore og alle de andre). I stedet bliver det den franske komponist Alexandre Desplat, der får lov. Heldigvis er han også dygtig, men ikke så god som Burwell. Instruktøren af NEW MOON, Chris Weitz, har tidligere arbejdet sammen med Desplat, så det er ikke så underligt, at han vælger en komponist, han kender i forvejen.

5 kommentarer:

 1. det var da træls han var ellers rigtig god til at komme det rigtige musik ind der hvor det skulle være. Så må vi jo bar håbe at ham den anden kan gøre det lige så godt

  SvarSlet
 2. Jeg sidder faktisk lige og tænker på at det musik Burwell lavede i Twilight minder rigtig meget om det der også er i TV-serien Dexter. Kan det passe?

  SvarSlet
 3. Jeg har endnu ikke set DEXTER, så det ved jeg faktisk ikke. DEXTER har musik af bl.a. Rolfe Kent og Daniel Licht, så det er ikke de samme komponister.

  SvarSlet
 4. Nicolas Barbanotorsdag, 07 maj, 2009

  Alexandre Desplat er en af vor tids største filmkomponister. Han har været Oscar-nomineret to gange - for ”The Queen” (2006) og ”The Curious Case of Benjamin Button” (2008) - og har også skrevet fremragende musik til film som ”Girl with a Pearl Earring” (2003) og ”Birth” (2004). Om han også kan komponere vampyrmusik - om Desplat er da man for da splat - vil tiden vise, men umiddelbart er han et markant skridt op fra Carter ”Psycho III” Burwell.

  SvarSlet
 5. Jeg synes bestemt, at Desplat er dygtig, men jeg har bare en svaghed for Burwells enkle og effektive lyd. Der er ingen tvivl om, at Desplat vil lave et flot score til NEW MOON - historien indeholder i hvert fald flere dramatiske momenter, der inviterer til storslået musik.

  SvarSlet