tirsdag den 12. maj 2009

...og væk var RE-ANIMATOR

Richard Bands musik fra RE-ANIMATOR har godt nok været igennem en del. Ikke alene har der været al balladen om, hvor meget han har stjålet fra Bernard Herrmanns PSYCHO-musik. Soundtracket har også været udgivet i flere varianter. Først kom et par lp-versioner. Så slog Silva Screen til med en cd-udgave, hvor man også fik musikken fra BRIDE OF RE-ANIMATOR.

Der manglede dog en del, men for nogle år siden kom The Definitive Edition fra La-La Land Records – hvor man på forsiden kunne læse Music composed by Richard Band (With humble apologies to Bernard Herrmann). Denne udgave udkom i 3000 eksemplarer og udgik af selskabets varelager for ikke så længe siden. Mange fans mente dog, at lyden var elendig på La-La Land-udgaven, og hvad sker der så?

Intrada udgav i nat endnu en version, nu med musikken i kronologisk rækkefølge og med forbedret lyd. Oveni får man sandelig også scoret fra GHOULIES! Hold da op! Den dårlige nyhed er så bare, at oplaget kun er på 1000 eksemplarer og at cd'en allerede er udsolgt fra Intrada. Man kan dog være heldig at finde den hos andre forhandlere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar