tirsdag den 19. maj 2009

Twiliiiiiiiiiiiight!

I morgen sker det. TWILIGHT, tidens hotteste vampyr-fænomen, udkommer på dvd og Blu-ray her i Danmark. Det er Nordisk Film, der står bag. Jeg har haft lejlighed til at kigge på dvd-versionen, der kommer i en lækker slipcase. På omslaget står der Limited Special Edition, men man skal være opmærksom på, at den ikke er helt så 'special' som i andre dele af verden. Der er tale om en enkelt-disc-udgivelse med omkring en times ekstramateriale.

Her får man bl.a. den forrygende reportage fra tegneseriemessen i San Diego og det sjove lille interview med Stephenie Meyer. Udvidede og slettede scener er også med på skiven, de to små "Becoming Bella"- og "Becoming Edward"-featuretter samt en musikvideo med Paramore. Der er ikke danske undertekster på ekstramaterialet, men det er nu sjældent, at der er det. Blu-ray-udgaven ser ud til også at have det lille indslag om filmens musik samt to musikvideoer mere.

Ingen af de danske udgivelser har altså den timelange The Adventure Begins: The Journey from Page to Screen-dokumentar, hvor man får hele historien om arbejdet med filmen. Her må man bestille f.eks. den engelske dobbelt-disc-udgave hjem, hvis man gerne vil se den.

6 kommentarer:

 1. så et det da rigtig godt at jeg har den englske hehe

  SvarSlet
 2. Hehe - Købte den for 2 uger siden i Sverige- hvor der også er danske undertekster og extra materiale :b

  SvarSlet
 3. va sker der ikke snart noget nyt her

  SvarSlet
 4. om der ikke snart kommer noget nyt om twilight eller den nyge der snart kommer

  SvarSlet
 5. Nu er dette en horror-blog, ikke en TWILIGHT-blog (selv om der nok skal være nogle seje "vi ser kun italienske kannibalfilm"-freaks blandt læserne, der ikke er enige). Der kommer jo hele tiden nyheder om indspilningen af f.eks. NEW MOON, men jeg har endnu ikke følt behov for at skrive om dem eller kommentere på dem. Der findes et hav af TWILIGHT-hjemmesider og blogs, der har oceaner af stof - her på bloggen vil fænomenet kun blive omtalt sporadisk på linie med alt andet.

  SvarSlet