fredag den 26. juni 2009

Nye filmforsider til NEW MOON på vej

I forbindelse med premieren på THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON til november kommer der selvfølgelig nye udgaver af Stephenie Meyers bog med billeder fra filmen på forsiden. Det amerikanske forlag Little, Brown rykker i to omgange og de tager sjovt nok højde for det særlige fænomen, at Twilighters er delt i mindst to lejre, nemlig Team Jacob og Team Edward. Jacob-udgaven kommer først, nemlig til september. Det er en trade paperback, der også skulle indeholde en plakat. Til oktober kommer så den almindelige paperback-udgave, hvor Edward dominerer billedet.

7 kommentarer:

 1. hey søren.
  det er lidt mærkeligt at de vælger at give to udgaver af den samme bog, det skulle kun være Jacob og Bella, ikke Edward,Jacob,Bella det skulle først komme i nr.3 Eclipse.
  jeg tror godt jeg ved hvad nr.4 kommer til at hedde på dansk Brydende Solopgang det har jeg læst et sted på nettet

  Hilsen Emily-Marie

  SvarSlet
 2. Nu tror jeg forlaget er interesseret i at sælge nogle bøger - så må man som fan bare gøre op med sig selv hvilke af dem, man vil bruge penge på.

  Du læser nogle mærkelige hjemmesider, Emily-Marie. BRYDENDE SOLOPGANG? Hold da op?!?!?! Bogen kommer til at hedde DAGGRY på dansk.

  SvarSlet
 3. det kan du ikke vide.

  SvarSlet
 4. Jo, det kan jeg godt. Ifølge forlagets hjemmeside bliver titlen DAGGRY - og de må jo vide det.

  SvarSlet
 5. MEN DET KAN STADIG ÆNDRE SIG ..................................................................................................................................... HUSK DET???????????????????????????

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig kan det det, men jeg giver sgu en øl, hvis forlaget ændrer den danske titel til BRYDENDE SOLOPGANG.

  SvarSlet
 7. Brydende solopgang - det er altså lidt for komisk...
  Jeg hepper på DAGGRY.

  SvarSlet