lørdag den 18. juli 2009

Til september udkommer den første officielle fortsættelse til DRACULA

Dacre Stoker, der på en eller anden måde er i familie med selveste Bram Stoker, har skrevet den første officielle fortsættelse til den originale historie om verdens farligste greve. Officiel betyder i denne sammenhæng, at det er den første, der er godkendt af boet efter Bram Stoker. Bogen er skrevet i samarbejde med Dracula-kenderen og manuskriptforfatteren Ian Holt og får titlen DRACULA: THE UN-DEAD. Fortsættelsen udkommer i september i England og måneden efter i USA.

Det sjove ved denne "nyhed" er, at den er poppet op på Dread Centrals hjemmeside, der har den fra avisen NY Posts hjemmeside. Men hvis man lige bruger et par sekunder på at undersøge tingene, opdager man hurtigt, at de første historier om dette blev skrevet helt tilbage i oktober. Men nettet er det perfekte medie til at genoplive gamle historier som nyheder og da denne blog heller ikke har nævnt det før, så er det vel en nyhed!

2 kommentarer:

  1. Nogle af dine læsere vil muligvis være interesseret i denne udgivelse: The Vampire Tarot, som p.t. kan købes hos Politikens Boghandel i København.

    SvarSlet
  2. Det er nogle meget flotte og stemningsfulde kort. Hvor anvendelige de er som tarotkort er så ikke helt til at gennemskue.

    SvarSlet