fredag den 24. juli 2009

Tim Burton laver DARK SHADOWS

Der har været en del usikkerhed omkring en biografudgave af den klassiske tv-serie DARK SHADOWS. Tim Burton ville gerne instruere og Johnny Depp ville gerne spille hovedrollen som Barbanas Collins. Nu ser det endelig ud til, at filmen rent faktisk bliver til noget. Meget spændende...

3 kommentarer:

 1. Det lyder spændende!
  Jeg elsker Tim Burton og de fantastiske universer han skaber!
  Nu har jeg ikke set serien, hvad handler det kort om? :)
  Vh. Julia

  SvarSlet
 2. Jeg har heller aldrig set serien, desværre. Den handler kort fortalt om de mystiske ting, der sker i familien Collins, ikke mindst da en af deres slægtninge, vampyren Barnabas Collins, melder sin ankomst.

  SvarSlet
 3. Nicolas Barbanoonsdag, 29 juli, 2009

  Faktisk er der tale om hele to tv-serier og tre film.

  Den oprindelige, kultdyrkede tv-serie, "Dark Shadows" (1966-1971), var en gotisk sæbeopera på ikke færre end 1.225 afsnit, som aldrig nåede Danmark. Den blev ledsaget af biograffilmene "House of Dark Shadows" (1970) og "Night of Dark Shadows" (1971), hvoraf den første er meget seværdig.

  Tyve år senere kom tv-serien "Dark Shadows" (1991), som er en genindspilning af den oprindelige serie, og som man kunne se herhjemme. Senest kom tv-filmen "Dark Shadows" (2004).

  Den gennemgående person bag Dark Shadows-universet er producenten, forfatteren og instruktøren Dan Curtis, som også har lavet den fremragende tv-film "The Night Stalker" (1972), hvor en journalist jagter en blodsuger i Las Vegas, samt den solide tv-film "Dracula" (1973) med Jack Palance.

  SvarSlet