søndag den 9. august 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 9. august 2009

OK TIL UNDERWORLD NUMMER 4: ShockTillYouDrop kan fortælle, at Screen Gems nu rykker med den fjerde UNDERWORLD-film, der skal have premiere i januar 2011. Filmen skal naturligvis være i 3-D – det lille modeflip går altså ikke over lige med det samme, men det passer sikkert meget godt til sådan en actiongyser.

DARIO ARGENTO VIL LAVE DEEP RED I 3-D: Rygter på nettet hvisker om, at Dario Argento har planer om at genindspille PROFONDO ROSSO (eller DEEP RED) i 3-D. Det er faktisk en nyhed, der giver mening. Nu har jeg ikke set alle Argentos nyere film, men det virker ikke som om, at han leger så meget med kameraet som i de tidligere mesterværker. Derfor kunne en 3-D-produktion uden tvivl tvinge den italienske instruktør til at genopfinde sig selv.

HVILKEN GENRE ER THE LOVELY BONES? Mange horror-hjemmesider har skrevet om den nye Peter Jackson-film, THE LOVELY BONES, især i denne uge, hvor den første trailer er dukket op. Umiddelbart ligner filmen mest et drama, men jeg kan tage fejl. IMDb angiver Crime-Drama-Fantasy-Horror-Thriller som genre – så er vi sandelig også dækket ind.

AWE LINKER TIL SKRÆK OG RÆDSEL: Another World Entertainment har fået et nyt flot design på deres hjemmeside. Og denne blog er sandelig kommet med på link-listen med beskrivelsen "Fremragende nyhedsbaseret blog og gys og gru". Jeg takker for linket, også selv om den elektroniske sætternisse lige har været på spil...

HYLDEST TIL CLIVE BARKER: Den 29. september udgiver forlaget Pocket antologien HELLBOUND HEARTS. Den indeholder 21 historier, der er inspireret af "The Hellbound Heart", Clive Barkers kortroman, der siden blev til filmen HELLRAISER. Blandt bidragyderne i HELLBOUND HEARTS finder man Neil Gaiman, Dave McKean, Kelley Armstrong, Christopher Golden og Mike Mignola. Barker har skrevet et forord og Doug Bradley runder af med et efterord.

5 kommentarer:

 1. AWE-linket: Her den anden dag så jeg, at AWE havde lavet en link-side på den nye hjemmeside, men at der kun var links til dårlige steder som Onfilm o.l. (og der var endda et link til et forlængst afdødt site, LOL), så jeg skrev til Jan og sagde, at de heller skulle smække et link på til din side, fordi du i det mindste vidste, hvad du snakkede om (bestemt ikke noget, der altid gør sig gældende på Onfilm eller On-z) og sørme om ikke gjorde det. Om de så havde gjort det alligevel er jo ikke til at vide, LOL.
  Og så ser jeg iø, at du nu i øvrigt selv linker til Lejemorderen, og jeg takker på behørig vis. :D

  SvarSlet
 2. Cool! Tak for tippet, Hr. Jacobsen. "The Hellbound Heart" er absolut i den øverste ende af Barkers historier.

  SvarSlet
 3. Jeg linker skam også til dig ;-)

  SvarSlet
 4. ...og jeg siger mange tak for linket. Håber det er OK, at jeg selv kun linker til sider, der er mere eller mindre horror-relaterede.

  SvarSlet
 5. Ja, selvfølgelig! Jeg syntes bare lige du skulle vide at jeg linker til dig :-)

  SvarSlet