søndag den 23. august 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 23. august 2009

NIGHT OF THE CREEPS BLIVER FORSINKET: Sony Pictures i USA oplyser, at den længe ventede dvd-udgave af Fred Dekkers NIGHT OF THE CREEPS bliver forsinket. Heldigvis bliver det ikke mere end en uge, så den nye dato hedder den 27. oktober. Og ja ... den kommer også på Blu-ray

SPÆNDENDE HORROR-SOUNDTRACK: Frederik Wiedmann leverede den flotte og effektive musik til RETURN TO HOUSE ON HAUNTED HILL. Nu kommer endnu et soundtrack fra ham, nemlig musikken fra THE HILLS RUN RED. Varèse Sarabande udgiver cd'en den 22. september.GO TEAM JACOB: Summit Entertainment slap den seneste THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON-trailer løs i denne uge. Sjovt nok lader man skuespilleren Taylor Lautner, der spiller Jacob, være i centrum i traileren, og man forsøger i den grad at piske en stemning op omkring hans karakter. Der skal nok være mange teenagepiger, der falder i svime over billederne af hans nøgne overkrop, men traileren fortæller ikke meget om stemningen i filmen. Det hele virker stadig lidt stift og mekanisk efter min mening.

ULVEMANDEN KOMMER: Nu ser jeg ikke særlig mange horror-trailere, da de ofte afslører alt for meget. Men THE WOLFMAN-traileren skulle jeg nu lige se. Historien er jo velkendt, da det er et remake, og jeg må sige, at det ser lovende ud. Om den så nogensinde får premiere, er en anden sag. Det seneste udspil fra Universal er til februar.

NYE DANSKE HORROR-NOVELLER: Henrik Harksen fortæller, at nu varer det ikke længe før den næste bog fra hans forlag, H. Harksen Productions, udkommer. Efter to H.P. Lovecraft-inspirerede bøger, en på dansk og en på engelsk, kommer denne gang en antologi med nye danske gysernoveller. Titlen er DYSTRE DANMARK og den præsenteres således: Mord. Rædsler. Spøgelser. Tortur. Sex. Engle. Bizarre eksistenser. Hemmeligheder fra fortiden. Det lyder ikke dårligt. 11 nye og gamle forfattere har bidraget. Bogen udkommer officielt den 28. august. Læs mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar