mandag den 24. august 2009

Hvor mange gyserfilm har du set?

Jeg har absolut ingen idé om hvor mange gyserfilm, jeg har set. I skrivende stund er der 12.257 film listet i IMDb, der er mere eller mindre horror – og det er fraregnet TV-film, direkte til video/dvd-titler, TV-serier og TV-episoder. Der er nok at tage fat på. Nu kunne man sætte sig ned og krydse af på denne uendelige liste, men det ville nok være spild af tid. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne huske alle de film, jeg har set. Men hvis jeg skulle komme med et gæt, er det i hvert fald blevet til 1000 gysere i tidens løb, formentlig flere. Hvor mange har du set?

6 kommentarer:

 1. Hmm, det er svært at sige, men mon ikke det kan løbe op omkring de 5-600 film.
  Det værste (eller bedste) er jo, at når først man begynder at se gysere, så bliver man hele tiden ført videre til nye og gamle film, som man mangler at se.
  Og selv dårlige gysere kan jo være underholdende :)

  SvarSlet
 2. Hvad jeg dog er endnu mere imponeret af end antallet, Søren, er, at du i så mange år har valgt udelukkende at se gyserfilm (og TV-serier, så vidt jeg husker)! Det tar jeg hatten af for. Det ville jeg også gerne have kunnet, men der er sgu hele tiden andre genrer, der presser sig ind. :/

  SvarSlet
 3. Det er rigtigt, at min primære underholdning har været horrorfilm de senere år. Så bliver det til alverdens TV-serier sammen med fruen og lidt mainstream, når hele familien skal se film. Men det er sgu mange år siden, jeg har set en Oscar-vinder eller noget af det alle andre ser. Synes ikke jeg har tid og savner det egentlig ikke.

  SvarSlet
 4. Jeg har en samling på over 2000 gyserfilm og har set de fleste. Dertil kommer gysere set i biografen, i tv eller hos venner - så ialt har jeg nok rundet de 2000 sete. Det er også hos mig mest af familiehensyn, at der af og til sættes en ikke-gyser på.

  SvarSlet
 5. Wow, en samling på 2000 film! Jeg er meget misundelig.

  SvarSlet
 6. Jeg har set en ordenlig stak, men jeg kan ikke lige sætte tal på hvor mange, Måske 500 eller sådan? Men jeg er skam ikke færdig endnu.

  SvarSlet