mandag den 31. august 2009

Oh, hov, vent lige et øjeblik, nu skal I høre... jeg har fået en god idé. Vi laver selvfølgelig den næste HALLOWEEN-film i 3-D

Bob Weinstein fra Weinstein Co. har sagt ord til Los Angeles Times, og det er bestemt ikke overraskende ord, når man tænker på klimaet i filmbranchen lige nu: Den næste HALLOWEEN-film skal være i 3-D! Premieren bliver allerede til sommer og det er ikke Rob Zombie, der kommer til at styre showet. Man har kig på en anden instruktør, hvis navn indtil videre er hemmeligt.

Nu havde Rob Zombies HALLOWEEN II premiere her i weekenden i USA, hvor den skulle kæmpe med bl.a. 3-D-gyserfilmen THE FINAL DESTINATION. Den kamp tabte HALLOWEEN II, selv om den trods alt omsatte for solide 17,4 millioner dollar. Der er dog ingen tvivl om, at Weinstein Co. allerede tænkte i HALLOWEEN 3D-baner før denne weekend. Man har f.eks. Alexandre Ajas PIRANHA 3-D på vej, så det er ikke så underligt, at man også vil score kassen på en tredimensionel HALLOWEEN-film, inden 3-D-fænomenet går helt i sig selv igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar