tirsdag den 18. august 2009

[REC] 2 kommer krybende

Jaume Balagueró og Paco Plaza sendte chockbølger gennem horror-miljøet med deres vilde og klaustrofobiske [REC] fra 2007. Selv ikke amerikanerne formåede at ødelægge denne fremragende film, da de lavede deres egen version under titlen QUARANTINE. Nu er [REC] 2 stille og roligt på vej. De to instruktører er tilbage og historien ser ud til at være en direkte fortsættelse af 1'eren. [REC] 2 kommer op på et par festivaler i september og har spansk premiere den 9. oktober. Derefter skal resten af verden forhåbentlig inficeres. Her er lige en ret creepy plakat fra filmen. Man kan også besøge den officielle hjemmeside, men den er på spansk, er ikke udpræget nem at navigere rundt på og den viser lidt for mange klip fra filmen hele tiden. Enter at your own risk...

5 kommentarer:

 1. Mand, kan ikke vente!!

  Hvornår kommer den til Danmark ?

  SvarSlet
 2. Ja, og nu er de endda begyndt at rykke på en 3'er. Jeg ved ikke hvornår 2'eren rammer Danmark, men mon ikke en visning ved den kommende CPH:PIX-festival (det der engang hed Natfilm) er en mulighed.

  SvarSlet
 3. Sony udgiver først en dvd i juli.

  SvarSlet
 4. Danske biografer er noget værre luderi det handler udelukkende om at tjene penge og sende flest billige film til et meget bred segment, hvilket nok gør at denne film aldrig ser dagens lys i danske biografer selvom jeg ville ønske det anderledes !

  SvarSlet
 5. Nu skal de mindre og mere kunstneriske biografer og filmselskaber jo også tjene penge, så... Desværre er horror en lille genre i Danmark, hvilket præger udbuddet i biograferne.

  SvarSlet