søndag den 13. september 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 13. september 2009

FANTASTISK FILMFESTIVAL-FILM I KØBENHAVN: Fantastisk Filmfestival i Lund er Skandinaviens største festival for den fantastiske genre. Udgave nr. 15 skydes i gang om ganske få dage, men man behøver ikke at drage over Sundet, hvis man vil opleve en lille flig af det, der sker på festivalen. I weekenden den 25. til 27. september vises nogle af filmene nemlig i den genopstandne biograf i Huset i Magstræde i København. Programmet er næsten på plads og skulle horror-mæssigt byde på den efter sigende helt vildt uhyggelige australske LAKE MUNGO og amerikanske Ti Wests old school-gyser THE HOUSE OF THE DEVIL.

HALLOWEEN II- OG BONE EATER-MUSIK: Buysoundtrax har annonceret to horror-soundtracks, der kommer på gaden den 30. september. Det ene er en 30 års jubilæumsudgave af HALLOWEEN II, komponeret af John Carpenter og Alan Howarth. Musikken har været udgivet før og den oprindelige rækkefølge af numre er bevaret på denne cd. Hertil får man så også musikken arrangeret i suiter, som den optræder i filmen. Det andet soundtrack er Chuck Cirinos score til Jim Wynorskis BONE EATER fra 2007. Begge cd'er trykkes i et oplag på 1000 eksemplarer.
ROGER CORMAN FÅR ÆRES-OSCAR: Instruktøren og producenten Roger Corman, manden bag hundredvis af billige B-film, er en af de personer, der den 14. november bliver hyldet med en æres-Oscar. Corman er i brede kredse kendt for at have kickstartet karrieren for en række instruktører, mens vi horrorfans selvfølgelig elsker ham for striben af Edgar Allan Poe-filmatiseringer og THE LITTLE SHOP OF HORRORS.

JEEPERS CREEPERS NR. 3 PÅ VEJ: Dread Central har haft en snak med instruktøren Victor Salva, der nu langt om længe ser til at kunne komme i gang med at lave den tredje film i JEEPERS CREEPERS-serien. Titlen er JEEPERS CREEPERS 3: CATHEDRAL. Jeg var ganske godt underholdt af nr. 1 og nr. 2, så det er gode nyheder, at en 3'er nu er på vej. Omvendt er det måske ikke så underligt, at den pædofili-dømte Victor Salva har svært ved at få finansieret sine projekter.

NU SER DET UD TIL AT VÆRE ALVOR MED SUSPIRIA: Et muligt remake af Dario Argentos SUSPIRIA har længe spøgt i branchen. Nu ser det ud til, at det rent faktisk bliver til noget. David Gordon Green skal instruere og man satser på en premiere til næste år.

VI SKAL LIGE HAVE SOLGT NOGLE FLERE TWILIGHT-AGTIGE BØGER: I Boghallen på Rådhuspladsen i København har de i nogle uger haft et bord med TWILIGHT-serien samt diverse TWILIGHT-lignende bøger. På et skilt reklameres med Vampires! Evil Fairies! Demonhunters! & Dark Fantasy fra kr. 90,-. Ja, det er et fænomen, der ikke lige går i graven lige med det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar