søndag den 20. september 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 20. september 2009

TOM SAVINI INSTRUERER NY ZOMBIEFILM: Tom Savini var special make-up-effects-tryllekunstneren på George A. Romeros klassiske DAWN OF THE DEAD og DAY OF THE DEAD. Han instruerede også den bundsolide genindspilning af NIGHT OF THE LIVING DEAD, så man må ud fra, at han ved lidt om zombier. Nu skal han instruere endnu en zombiefilm, nemlig DEATH ISLAND. Det lyder virkelig godt!EN MASSE NYE HORROR-SOUNDTRACKS: Det er lidt dyrt at samle på horror-soundtracks for tiden. I næste uge sender La-La Land Records to titler på markedet, nemlig TRICK 'R TREAT af Douglas Pipes og BOOK OF BLOOD af Guy Farley. Sidstnævnte kommer i et begrænset oplag på 1500 eksemplarer. Varèse Sarabande udgiver den 6. oktober CHILDREN OF THE CORN af Jonathan Elias. Der er tale om musikken til det nye TV-remake af filmen, men pudsigt nok var Elias også komponist på den første af de mange film om de uhyggelige børn i majsmarken. Og den 20. oktober udgiver Varèse Sarabande Stephen Trasks score til THE VAMPIRE'S ASSISTANT.

PATRICK LUSSIER SKAL LAVE HALLOWEEN 3D: Rygtet har svirret de seneste par uger, men nu ser det ud til at være stensikkert, at Patrick Lussier kommer til at instruere HALLOWEEN 3D. Han kommer til at arbejde sammen med manuskriptforfatteren Todd Farmer, der også var med på MY BLOODY VALENTINE.

BIND 6 AF CREEPY KOMMER TIL FEBRUAR: Dark Horse har annonceret det sjette bind af deres vidunderlige CREEPY-genoptryk. Det udkommer den 24. februar og vil indeholder nummer 26 til 30 af de oprindelige hæfter.MIT HELT EGET TWILIGHT-UNIVERS: Jeg vidste ikke, at jeg havde mit helt eget TWILIGHT-univers, men det er der altså nogen, der synes. Hvis man læser om enten bogen eller filmen på den danske udgave af Wikipedia, er der blandt de eksterne henvisninger et link til denne blogs TWILIGHT-indlæg. Dette beskrives som "Twilight-universet på Skræk og Rædsel". Der kan man bare se.

2 kommentarer:

  1. "Death Island" blev vist aldrig lavet. Hver gang jeg ser Tom Savini i en film, senest i Robert Rodriguez' "Machete" (2010), bliver jeg lidt trist over, at han stort set ikke har lavet andet end cameoroller de sidste ti år. For crying out loud, he used to be Tom Savini! Hvad gik der galt?

    SvarSlet
  2. DEATH ISLAND er vist gået i sig selv igen. Jeg tror, at Tom Savini har fået en karriere ud af at være Tom Savini. Ud over de mange cameoroller og optrædener på festivaler, så underviser han i special effects-make up. Der er en annonce for hans skole i hvert eneste nummer af FANGORIA.

    SvarSlet