søndag den 27. september 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 27. september 2009

LOST BOYS 3 ER PÅ VEJ: Dario Piana, instruktøren af THE DEATHS OF IAN STONE, er blevet udvalgt til at stå bag kameraet på LOST BOYS 3: THE THIRST. Nu fik jeg ikke lige taget mig sammen til at se 2'eren, LOST BOYS: THE TRIBE, der efter sigende skulle være ret forfærdelig, så dette er nok heller ikke det store.

DAVID CRONENBERG SKAL LAVE THE FLY: Øh, har han ikke allerede gjort det? Jo, David Cronenberg lavede en fremragende THE FLY i 1986, men en af ugens mere syrede nyheder er, at nu skal han lige lave den igen. Lyder virkelig underligt...

INTRADA UDGIVER SCARECROWS-SOUNDTRACK: Rygter vil vide, at Intrada i morgen udgiver Terry Plumeris musik til SCARECROWS, William Wesleys ganske creepy lille gyser fra 1988. Soundtracket udkommer i 1000 eksemplarer.NEVE CAMPBELL SKRIGER IGEN: Neve Campbell har nu endelig sagt ja til at medvirke i SCREAM 4, der bliver den første i en ny trilogi. Courtney Cox og David Arquette er allerede med på holdet og Kevin Williamson står selvfølgelig for manuskriptet. Nu mangler vi bare Wes Craven! Anyway, så er det gode nyheder. Jeg elsker SCREAM-film!

STEPHEN KING SKRIVER I FANGORIA: Bestseller-forfatteren Stephen King har skrevet en lang artikel til FANGORIA med overskriften "What's Scary". Her giver King sit bud på, hvordan gyserfilmen har klaret sig de seneste ti år. Artiklen bliver trykt over to numre, nemlig nr. 289, der udkommer i december, og nr. 290, der kommer til januar.

SWAMP THING ER DØD: Den amerikanske skuespiller Richard "Dick" Durock døde den 17. september af kræft, 72 år gammel. Durock var først og fremmest kendt for at spille titelrollen i SWAMP THING, efterfølgeren THE RETURN OF SWAMP THING samt i hele 71 episoder af TV-serien SWAMP THING.RON HOWARD VIL LAVE H.P. LOVECRAFT-FILM: Ron Howard er blevet nævnt som instruktør på filmatiseringen af THE STRANGE ADVENTURES OF H.P. LOVECRAFT, en tegneserie fra Image Comics, hvor en ung Lovecraft bekæmper monstre. Det lyder som et cool projekt, uanset om det så bliver Howard eller en anden instruktør, der kommer til at lave filmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar