lørdag den 12. september 2009

Dvd-gys uge 38 - 2009

En TV-serie og lidt genudgivelser kan det blive til i næste uge.
  • SUPERNATURAL (Tredje sæson af den populære amerikanske TV-serie. Udgives af Warner Bros.)
Scanbox genududgiver en stribe film i sampak-format, hvor man får to film for en fornuftig pris. Blandt titlerne er enkelte gysere, nemlig de to THE EYE-film, de to første SAW-film og HALLOWEEN H20: 20 YEARS LATER + HALLOWEEN: RESURRECTION. Man kan også få Nicolas Cage-filmen THE WICKER MAN, men så er det sammen med dramaet LORD OF WAR. Universal smed i øvrigt en lignende bunke "2 for 1"-dvd'er på markedet for nogle uger siden, hvor man bl.a. kunne få DEAD SILENCE sammen med HACK!, VILLAGE OF THE DAMNED sammen med THE THING og 1960-udgaven af PSYCHO sammen med 1998-udgaven.

3 kommentarer:

  1. Har du set Supernatural? Jeg har overvejet at forsøge mig med den, så jeg er nysgerrig efter, hvad andre måtte mene :-)

    SvarSlet
  2. Jeg har desværre ikke set SUPERNATURAL endnu. Har generelt hørt godt om den, selv om ikke alle sæsoner skulle være lige gode, og jeg satser på at give den en chance på et tidspunkt.

    SvarSlet
  3. Jeg købte i sin tid THE EYE 2 på VCD fra Hongkong, hvor der på coveret var en flad plasticbeholder, hvor der sejlede en lille baby rundt indeni. Lettere bizart, må man sige. LOL.

    SvarSlet