tirsdag den 8. september 2009

À L'INTÉRIEUR nu også på engelsk dvd

Den ekstreme franske film À L'INTÉRIEUR er for længst kommet på dvd her i Danmark, nemlig fra Midget Entertainment under den internationale titel INSIDE. Den danske dvd indeholder dog ikke den 52 minutter lange bag kameraet-dokumentar, der f.eks. er med på den amerikanske udgivelse. Er man dog mest til region 2, kan man fra den 5. oktober købe INSIDE fra engelske Momentum Pictures. Den er komplet med ekstramateriale og det hele.

4 kommentarer:

 1. Den MÅ jeg eje. Den danske version er godt nok i hus, Men man er jo samler.

  I øvrigt blev jeg positivt overrasket over Inside. Beatrice Dalle styrer!

  SvarSlet
 2. Glæder mig meget til at få set den. Har en pæn stak af de nye franske film liggende efterhånden...

  SvarSlet
 3. Hvilke har du liggende? Har selv bl.a. set Inside, Frontier(s), Switchblade Romance og Ils. Heraf var Frontier(s) den eneste som skuffede. Mest vild er jeg dog med Inside og Switchblade, mens Ils var et mindre blodigt, men bestemt nervepirrende bekendtskab. Glæder mig til at få fingre i Martyrs og Calvaire og den kommende La Meute. Andre franske forslag (fra den ny bølge af horror).

  SvarSlet
 4. Jeg har HAUTE TENSION (eller SWITCHBLADE ROMANCE), som er fremragende, samt ILS, À L'INTÉRIEUR (eller INSIDE), MARTYRS, FRONTIER(S), MALEFIQUE og SHEITAN, som jeg alle glæder mig til at se.

  SvarSlet