søndag den 4. oktober 2009

Afhuggede lemmer og andre løsdele

Søndag den 4. oktober 2009

NY BLAIR WITCH-FILM MULIGVIS PÅ VEJ: Daniel Myrick og Eduardo Sánchez er så småt begyndt på at lave endnu en BLAIR WITCH PROJECT-film. De vil frygtelig gerne lave en prequel, men det er filmselskabet ikke så vilde med, så det ender nok med en fortsættelse. Der er dog stadig et stykke vej, før de får grønt lys til at rykke på projektet.

HAR ALLE FÅET SET DEN NYE ELM STREET-TRAILER?: Jeg er ikke den store fan af trailere, men har selvfølgelig set den splinternye teaser for det kommende remake af A NIGHTMARE ON ELM STREET. Det er jo en Platinum Dunes-produktion, så det er ikke så underligt, at det hele ser lidt poleret ud. Lidt syret at se scener fra den oprindelige film genskabt på den måde, men det fungerer forhåbentlig i den færdige film. Og selv om Robert Englund for de fleste er den eneste rigtige Freddy Krueger, er det er forfriskende at se en anden skuespiller, nemlig Jackie Earle Haley, i hovedrollen.GHOST RIDER KØRER IGEN: Columbia Pictures er åbenbart opsat på at lave en GHOST RIDER 2, denne gang med et manuskript af David S. Goyer. Og Nicolas Cage vender selvfølgelig tilbage i den brændende hovedrolle. Hit med den, siger jeg bare... 1'eren var forrygende underholdning, så jeg glæder mig.

BØGERNE OM MONSTERJÆGERNE I NYE UDGAVER: Borgen har genoptrykt Jacob Weinreichs otte bøger om Monsterjægerne, denne gang i nye filmudgaver, hvilket selvfølgelig hænger sammen med den kommende premiere på filmen. Man har underligt nok valgt at trykke det samme billede på samtlige otte forsider, hvilket virker lidt billigt, men sådan er det.
JULEGYS VENDER TILBAGE: Der udkom en komplet og ucensureret udgave af julegyser-klassikeren SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT på dvd for et par år siden i USA, men den er allerede udgået af kataloget. Nu vender den tilbage i en engelsk udgave fra Arrow Video. Det bliver den 23. november og der skulle også være tale om en komplet version.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar