søndag den 18. oktober 2009

Dvd-gys uge 43 - 2009

Det bliver en stor uge med mange spændende udgivelser:
  • DRAG ME TO HELL (Sam Raimis tilbagevenden til horrorgenren efter at have lavet superheltefilm i mange år. Udkommer i et Unrated Director's Cut. En Blu-ray-udgave bliver det også til. Udgives af Scanbox).
  • THE HILLS RUN RED (Splinterny amerikansk gyser af Dave Parker om en flok unge, der vil undersøge historien om en filmproduktion, der gik galt for mange år siden. Det skulle de ikke have gjort. Udgives af Warner Home Entertainment).
  • ROOM 6 (Amerikansk skrækfilm fra 2006 om unge mennesker, der forsvinder på et mystisk hospital. Udgives af Universal).
  • TRICK 'R TREAT (Michael Doughertys Halloween-antologi-gyser har fået så megen positiv omtale, at energien nærmest sitrer omkring denne film. Ikke alle er dog lige begejstrede, så det er en af de film, jeg glæder mig til at få set. Udgives af Warner Home Entertainment).
...og så kører SF Film/Twentieth Century Fox en Halloween-kampagne, hvor en stor del af horror-bagkataloget kommer på tilbud. Det er bl.a. ALIEN-serien, A NIGHTMARE ON ELM STREET-serien og en hel masse andet.

1 kommentar:

  1. Jeg skal helt sikkert have fingre i Trick'r Treat! :)

    SvarSlet