onsdag den 14. oktober 2009

Køb THE LAST HOUSE ON THE LEFT med danske undertekster

Den nye fremragende udgave af THE LAST HOUSE ON THE LEFT udkommer på dvd og Blu-ray her i Danmark den 24. november. Hvis man ikke kan vente så længe, er det bare med at bestille den engelske dvd eller Blu-ray, der er på markedet fra på mandag den 19. oktober. Begge skiver byder på den lange udgave af filmen, har danske undertekster og kan fås for en fornuftig pris fra de sædvanlige online-forhandlere.

Læs også...
En rigtig motherfucker af en gyserfilm

5 kommentarer:

 1. Jeg vil lige tipse om, at den oprindelige udgave af LAST HOUSE ON THE LEFT lige nu kan fås fra Cdwow i den uklippede 3-disk-udgave fra UK til £3.14 (dvs. under 30 kr!) inkl. porto! Denne udgave kalder Dvdcompare den bedste dvd-udgave af filmen. Titlen på DVD'en er "Last House On the Left: Ultimate Edition (3 Disc Set)".

  SvarSlet
 2. PS: Køb den fra Cdwow i UK. På den danske Cdwow-side koster den 10-11 kroner mere (dvs. 39 kr), som godt nok stadigvæk er billigt, men mange bække små, som man siger. LOL.

  SvarSlet
 3. Hvad var det i øvrigt, der gik galt for de danske filmanmeldere med denne film? Det er sjældent, de er SÅ enige om at være en flok sure gamle tanter:

  http://www.scope.dk/film/6137-the-last-house-on-the-left

  I det hele taget er kvaliteten af danske filmanmeldelser gået drastisk ned de sidste ti år. Det virker, som om redaktionerne nu vælger anmeldere ud fra kønskvotering frem for kvalifikationer. Og nogle af de mandlige anmeldere forsøger så tilsyneladende i panik at skrive som kvinder for ikke at blive fyret!

  SvarSlet
 4. Så er det da godt, at man på denne blog kan læse fornuftige og intelligente anmeldelser af den slags film. ;-)

  SvarSlet
 5. Tak for linket, Nicolas. Jeg skulle lige til at sige, at der da i det mindste er EEN anmelder, der synes rigtig godt om remaket, men så gik det op for mig, at jeg var nået ned i kommentarerne fra brugerne, haha (det var Bjarkes kommentar, jeg læste).

  SvarSlet