søndag den 18. oktober 2009

THE STEPFATHER får så mange tæsk af PARANORMAL ACTIVIVITY

De er slet ikke færdige med at opgøre weekendens salgstal i biograferne i USA - I demand a recount... - men det ser indtil videre særdeles interessant ud. En af ugens nye premierer er Nelson McCormicks remake af THE STEPFATHER. Den blev lanceret i 2734 biografer og hentede ifølge de foreløbige tal 12,3 millioner dollar. Det var nok til en femteplads på hitlisten. Ganske pænt, men ikke prangende.

Så var der lige den der PARANORMAL ACTIVITY, der gik ind i sin fjerde uge i de amerikanske biografer - denne gang på 600 lærreder flere end i sidste uge. Det omsatte den 20.163.000 millioner dollar på - bare i denne uge! I 760 biografer i alt! Ta' den, latterlige polerede ligegyldige remake af THE STEPFATHER. Kilde: Box Office Mojo

3 kommentarer:

 1. Har du set "The Stepfather" siden du ved den er så latterlig og ligegyldig? Eller er du bare kategorisk imod remakes... synes godt nok det er en noget - i mangel på bedre ord - prætentiøs holdning, at det må være skidt fordi det er en remake. Og man kan jo ikke lade andres anmeldelse af en film definere hvad man selv synes om den. Eller det kan man måske?

  SvarSlet
 2. Nej, jeg har ikke set THE STEPFATHER, men det var nu også mere et forsøg på at være ironisk, når jeg skrev "Ta' den, latterlige polerede ligegyldige remake". Det er muligt, at det så ikke lykkedes.

  Det amerikanske publikum har i hvert fald valgt hvilken film, de helst ville se (selv om pænt mange af dem gik ind for at se THE STEPFATHER).

  Jeg har pr. automatik ikke noget imod remakes og har på et tidspunkt lavet en Top 10-liste over gode remakes. Jeg kommer dog på et senere tidspunkt med et indlæg om præcis hvad problemet med remakes er, så det vil jeg ikke gå så meget ind i her.

  THE STEPFATHER tror jeg så ikke så meget på. Instruktøren Nelson McCormick lavede nemlig også den jammerlige nye udgave af PROM NIGHT, så mine forventninger er ikke store.

  Men altså... jeg forsøgte at være sjov og det var jeg så ikke. Beklager meget.

  SvarSlet
 3. Hvis man lavede et remake af en rigtig dårlig film, så kunne jeg se en mening med det. Nemlig at lave en bedre version end originalen.

  Men personligt vil jeg mene, at den originale THE STEPFATHER er så 100% overgod, at et remake af den er overflødigt. Hvorfor geninspille en film, som der ikke er noget galt med i forvejen. Det er KUN for at tjene penge.

  Der er hverken et artistisk formål eller et ønske om at lave en forbedret udgave bag den nye version. Kun penge.

  Hvorvidt den så er god eller ej, ved jeg naturligvis ikke. Men overflødig, dét er den!

  SvarSlet