søndag den 22. november 2009

Dvd-gys uge 48 - 2009

Der er pænt meget at vælge mellem i den kommende uge:
 • THE CHILDREN (Ny engelsk gyser af Tom Shankland om morderiske børn. Udgives af Midget Entertainment).
 • DEAD & DEADER (Hold da op, det er sandelig endnu en zombiefilm, denne gang med Dean Cain i hovedrollen. Udgives af Universal).
 • THE LAST HOUSE ON THE LEFT (Fremragende remake af Wes Cravens klassiker. Læs min anmeldelse her. Udkommer også på Blu-ray. Udgives af Universal).
 • SISTERS (Remake af Brian De Palmas gyser fra 1973. Chloë Sevigny topper rollelisten. Udgives af Nordisk Film).

8 kommentarer:

 1. Hey Søren... Har lige set og anmeldt Sisters-remaket. Jeg var sgu ikke videre imponeret - mildt sagt;-)

  - Har skrevet en anmeldelse af filmen på min blog: http://blog.mtv.dk/movies/2009/11/24/sa-r%C3%B8g-jeg-direkte-i-remake-f%C3%A6lden-igen/

  SvarSlet
 2. Jeg regnede heller ikke med, at remaket ville være det store sus, men den skal da ses en dag. Tak for link til anmeldelsen på din cool blog.

  SvarSlet
 3. Ja, de pokkers remakes skal jo ses:-) En skam flere af dem ikke er bedre. Anyways. Ja, der er rykket lidt mere horror ind på MTV, end der vist tidligere har været. Har bl.a. også anmeldelser på vej af The Funhouse, Deadly Blessing, Scar, The Children og Last House on the Left-remaket. Hæ hæ. Så ind mellem Transformers og Twilight forsøger jeg også at tage fat på de fleste nye horror-udgivelser i DK. Jo tak - din blog er sgu også cool;-)

  SvarSlet
 4. Sejt at du får mere horror ind på MTV-bloggen, men der skal nok også være en solid dosis TWILIGHT, romantiske komedier og prutte-humor til det publikum, du skriver til?

  SvarSlet
 5. hæ hæ - næ egentlig ikke. Styrer selv hvad bloggen skal indeholde. Men ja, dækker bestemt andet end horror, da jeg også interesserer mig for andet end bare denne genre. Skriver om hvad jeg finder interessant, spændende, sjovt eller virkelig ringe. Så jo, ligesom du skriver om Twilight, gør jeg da også. Ikke fordi jeg synes det er gode film, men fordi det er et spændende og ret uomgængeligt fænomen. Og hey, jeg kan sgu også godt lide romantiske komedier, de skal bare være gode;-)

  SvarSlet
 6. ..og lige angående "publikum", så skriver jeg sgu ikke segment-orienteret;-) - Indholdet vil nok komme til at "styre" hvem der læser med og ikke omvendt - hvis du forstår...?

  SvarSlet
 7. Skønt at der er helt frie hænder - det er også sjovest, når det er sådan.

  SvarSlet
 8. Bestemt! Hvem skulle fx have troet at kortfilmen "GLUBSK - Sultens Gud" ville finde sit indpas i det regi;-)

  SvarSlet