lørdag den 28. november 2009

Genial måde at lave dvd-forsider på

I går modtog jeg den nye engelske dvd-udgave af den gode gamle jule-slasher SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT. Den er udgivet af Arrow Video, der har udsendt flere spændende titler på det seneste, bl.a. Lucio Fulcis HOUSE BY THE CEMETERY, Dario Argentos SLEEPLESS og Lambero Bavas MACABRO.

Selskabet benytter sig af et lidt genial layout, jeg kun har hørt om, men ikke har set i praksis før, nemlig to forskellige forsider. På den ene side er et nytegnet cover, på den anden side er den originale plakat. Så kan man selv bestemme. Jeg valgte at vende det originale cover udad på SILENT NIGHT, DEADLY NIGHT. At der så fulgte en booklet og en plakat med udgivelsen er jo bare en ekstra bonus.

3 kommentarer:

 1. Videocover-indlæg, der kan vendes, er en gammel kending i pornobranchen: Hardcore på den ene side, softcore på den anden. Noget lignende synes at være tilfældet her, nemlig en forside med bryster og en uden. Så kan butikken (og senere kunden) selv vælge, hvad der skal stå på hylden.

  mvh.
  Nicolas

  SvarSlet
 2. Filmselskabet Shameless har også benyttet sig af denne metode med bl.a. deres udgivelse af Night Train Murders.

  SvarSlet
 3. AWE har iø også gjort det med deres udgivelse af DVÆRGEN og jeg må indrømme, at jeg har udskiftet det normale cover med det alternative. xD

  SvarSlet