søndag den 8. november 2009

Gyser-fænomenet PARANORMAL ACTIVITY kan ses over hele landet i denne uge

Det amerikanske gyser-fænomen PARANORMAL ACTIVITY har indtil videre omsat for 91 millioner dollar i de amerikanske biografer. Der er virkelig tale om et fænomen - ikke alene fordi filmen er lavet for ca. 11.000 dollar, men også fordi den havde premiere i ganske få biografer. Disse biografer blev fyldt til bristepunktet og så er det ellers gået stærkt derfra.

PARANORMAL ACTIVITY har premiere her i Danmark den 4. december. Men allerede i den kommende uge er der forpremierer over hele landet, formentlig for at få så mange mennesker til at tale om filmen op til premieren. På tirsdag kan man se PARANORMAL ACTIVITY i Cinemaxx-biograferne i København, Århus og Odense. På onsdag er det så Nordisk Films biografer i København, Århus, Odense, Esbjerg, Herning, Hillerød, Randers, Tåstrup og Aalborg, der er med på bølgen. Endelig ser der ud til at være en forestilling i Ballerup fredag d. 13. Her kører den også en ekstra gang i Århus.

4 kommentarer:

 1. var til forpræmiere i bjerringbro. omg den er uhyggelig! den værste gyser jeg nogensinde har set. jeg skreg, rystede og var endda lige ved at tude.

  SvarSlet
 2. Fantastisk. Sådan skal en gyser være. Jeg glæder mig til at se den.

  SvarSlet
 3. hvem har skrevet historien?

  SvarSlet
 4. Det er instruktøren selv, Oren Peli, der har skrevet manuskriptet.

  SvarSlet