lørdag den 14. november 2009

Helt vild "eksklusiv" forpremiere på PARANORMAL ACTIVITY

Jeg elsker hype. Fik en e-mail, der gjorde mig opmærksom på et arrangement (eller event, som det hedder nu til dags) i Grand Teatret i København i næste uge. Her står Filmmagasinet Ekko for en såkaldt "eksklusiv forpremiere" tirsdag den 17. november på det amerikanske horror-fænomen PARANORMAL ACTIVITY.

Det er så ikke mere eksklusivt, end at Cinemaxx-biograferne og flere af Nordisk Films biffer allerede har vist filmen over det meste af landet i denne uge. At filmen så præsenteres på Grands hjemmeside, som "et valggys, du aldrig vil glemme", er jo det rene sludder - bare fordi man har en forpremiere på samme dag som kommunalvalget.

Ret skal ret: På Ekkos hjemmeside er præsentationen af arrangementet markant mere neutral og faktuel. Her får man endda at vide, at Jakob Stegelmann vil introducere filmen og at man får det nye nummer af Ekko med i billetprisen. Så hvis man ikke kan vente til den rigtige premiere om et par uger, er dette en oplagt mulighed for at være med på den paranormale bølge før alle andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar