tirsdag den 24. november 2009

PARANORMAL ACTIVITY snart på dvd

Horror-fænomenet PARANORMAL ACTIVITY, der har omsat for mere end 100 millioner dollar i biograferne, er allerede på vej ud på hjemmemarkedet. Filmen udkommer på dvd og Blu-ray fra Paramount Home Entertainment i USA den 29. december. Man får både biograf-udgaven samt en alternativ udgave med en ny slutning med i pakken. Herhjemme har filmen premiere den 4. december, men har allerede været vist ved adskillige særforestillinger landet over.

4 kommentarer:

 1. Mon ikke der i stedet for en alternativ udgave med en ny slutning er tale om den originale udgave, det såkaldte "Director's Cut", hvor filmen slutter markant anderledes.

  Spielberg og co. foretog jo en masse ændringer, som resulterede i det "Theatrical Cut", der endte i biografdistribution.

  SvarSlet
 2. Filmen har iflg. Wikipedia været vist med hele tre forskellige slutninger, så hvis dvd'en kun indeholder to slutninger, er det givetvis fordi selskabet holder den tredje tilbage til endnu en dvd-udgivelse.

  SvarSlet
 3. Der skulle ikke være noget ekstramateriale på, så det kan måske danne grundlag for en Special Edition på et senere tidspunkt.

  SvarSlet