mandag den 21. december 2009

Brittany Murphy er død

Den unge amerikanske skuespillerinde Brittany Murphy døde i går i Los Angeles af et hjertestop, 32 år gammel. En obduktion skal nu fastslå den egentlige dødsårsag, men der formentlig ikke tale om en forbrydelse. For genrefans vil Brittany Murphy være kendt fra THE PROPHECY II og CHERRY FALLS. En af hendes seneste roller var i gyseren DEADLINE (hvorfra billedet til dette indlæg stammer). Denne film udkommer tilfældigvis i morgen i Danmark fra Midget Entertainment.

7 kommentarer:

 1. Ja, det er er sgu en tragisk og trist nyhed. Så faktisk Deadline for et par dage siden. Ikke en videre god film - men hun havde sgu et eller andet over sig. Sørgeligt.

  SvarSlet
 2. Det er så sørgeligt! Hun var fantastisk...ærgeligt hun ikke kunne være hos os i længere tid.

  :( Love & Miss you, Brit!

  SvarSlet
 3. Jeg elskede hende i:
  Girl, Interrupted
  Clueless
  Sin City
  8 Mile
  Uptown Girls (Ja, lidt tøset har man vel altid lidt lov til at være)

  Æret være hendes minde. RIP Britt

  Forresten Søren, din blog bliver bare bedre og bedre for man gang man læser den.

  SvarSlet
 4. *Hver gang man læser den*

  Sorry.

  SvarSlet
 5. Personligt husker jeg hende bedst som stemmen bag "Luanne" i den fantastiske tegnefilmserie "King of the Hill", der kørte på DR2 for år tilbage. RIP.

  SvarSlet
 6. Jeg har ikke set så meget med Brittany Murphy, men har bl.a. SIN CITY liggende. Og jeg har bestemt tænkt med at investere i den nye DEADLINE. Og tak for roserne, herligt!

  SvarSlet
 7. Brittany Murphys indsats i "Sin City" er ret ligegyldig, men blandt de ting, hun bør huskes for, er en fremragende stemmepræstation i den computeranimerede pingvinkomedie "Happy Feet" (2006).

  SvarSlet