lørdag den 19. december 2009

MARA, en ny svensk gyser, but who cares?

De internationale horror-hjemmesider, som f.eks. Shock Till You Drop, kan fortælle om den nye svenske gyser MARA, der bl.a. har Playboy-modellen Angelica Jansson på rollelisten. Nu er det i sig selv ikke interessant, at der kommer en ny svensk gyser - flere af de andre nordiske lande end Danmark er nemlig ret stærkt kørende på horror-fronten lige for tiden. Og det er i sig selv heller ikke interessant, at en af hovedrollerne spilles af en person, der har smidt tøjet i Playboy (mere kedeligt blad skal man da lede længe efter).

Næ, det interessante er, at filmen end ikke er listet på IMDb endnu eller tilsyneladende har fået den store omtale i de svenske medier. Men de internationale horror-hjemmesider har fået plakater og info og det hele. Syret... MARA er åbenbart indspillet på seks dage og er skrevet, produceret og instrueret af Fredrik Hedberg, Jacob Kondrup og Åke Gustavsson. Filmen skulle være færdig til februar.

En anden film, der lider af det samme syndrom som MARA (vi skal lige huske at hype os selv helt vildt internationalt, før vi overhovedet gider henvende os til til danske medier eller blogs) er FINAL SOLUTION - en kommende dansk gyser, der har en vildt flashy hjemmeside på engelsk. Godt så... Her er det ellers kun blevet til nogle skriverier om, at den tidligere model Maja Mae har en af hovedrollerne, så på det punkt kan FINAL SOLUTION også sammenlignes med MARA.

1 kommentar:

  1. Jacob Kondrup kender jeg udmærket. Skønt ukendt i mainstream-kredse, og ikke listet på IMDb, er han en af Danmarks bedste klippere. Han har mest arbejdet på udenlandske produktioner. Det er et kup, at de har fået fat i ham.

    SvarSlet