onsdag den 27. januar 2010

AWE udgiver THE MACHINE GIRL

Så er der endnu mere japansk splatter på vej. Another World Entertainment udgiver til marts Noboru Iguchis KATAUDE MASHIN GÂRU, der internationalt er kendt som THE MACHINE GIRL. På IMDb listes filmen som action-comedy-crime-horror-thriller - så har man da fået det hele med. Uanset hvad, så skulle KATAUDE MASHIN GÂRU være ganske blodig.

7 kommentarer:

 1. Har lige købt den og lige så dårlige som TOKYO GORE POLICE.
  Køb tysk gorefilm.
  Meget sjover og lide så klamt............hvis ikke mere.

  SvarSlet
 2. Tysk gore. Yay!!

  Og så lige lidt forbruger-info: Sidste år udkom alle tre Violent Shit-film endelig med engelske tekster i en samlet boks, som fås fra D&T i Østrig. Hvis man er til tysk amatør-splatterfilm, så bør man bestemt ha den!

  SvarSlet
 3. Var nu heller ikke så vild med TOKYO GORE POLICE.

  SvarSlet
 4. ...hæ hæ, jeg kunne sgu godt lide TGP. Så den til en midnatsvisning på Glyptoteket under CPH:PIX og det var sgu en herlig blodig og bizar oplevelse, hvor omgivelserne og publikum selvfølgelig også boostede oplevelsen. Glæder også til The Machine Girl!

  SvarSlet
 5. Underlig film, selv uden undertekster, som jeg er overbevist om at man ikke behøver.

  Hvis man er 12 år med hang til at høvle sine hade-venner i Unreal Tournament, interesseret i teenagepiger i skoleuniformer, med en sadistisk glød når det drejer sig om at banke søm i hovedet på folk, og som i tillæg har skiftet den ene arm ud med en gatling gun som set i Predator (og elsker at bruge den), og i tillæg ikke mangler humoristisk sans (blood and gore er så 70'er Bruce Lee), er det her bare FILMEN!

  Jeg var nødt til at se den 2 gange før det gik op for mig at det må være et forsøg på en live-version af en anime eller manga, men never mind.

  Hvis du kan få den til under 100,- bør du købe den for den har en slags kult over sig.

  Fed underholdning, hvis du ikke lige har set "Gozu".


  - cep

  SvarSlet
 6. Herligt indspark. Som sagt har den nye bølge af hyper-energiske japanske splatterfilm endnu ikke fanget mig, men måske er der noget i dem?

  SvarSlet
 7. @ Søren: der er i hvert fald masser af blod :D

  HAHAHA, http://www.instantrimshot.nl

  SvarSlet