lørdag den 9. januar 2010

Charlaine Harris er lige om hjørnet

Mange boghandlere lister nu DØD INDTIL SOLNEDGANG, den første danske oversættelse af Charlaine Harris' THE SOUTHERN VAMPIRE MYSTERIES-bøger, til udgivelse den 18. januar. På forsiden kan man læse, at det er bogen bag HBO-serien TRUE BLOOD. Den har kørt på TV2 Zulu (selv om rygter vil vide, at de ikke lige fik vist alle afsnit i sæson 1, før de gav op). Det er Lindhardt og Ringhof, der udgiver bøgerne og de har fire titler mere på dansk i støbeskeen.

Læs også...
Flere vampyrer: Nu udkommer bøgerne...

4 kommentarer:

 1. Så vidt jeg ved skulle de nu fortsætte med True Blood på tv engang i starten af marts 2010?

  SvarSlet
 2. Det har jeg nu også fundet frem til. TV2 er berømt/berygtet for at dele sæsoner midt over, når de sender serier. Seertallene skulle ikke have været imponerende på TRUE BLOOD, men de tager den altså åbenbart op igen til marts med de tre manglende afsnit og så sæson 2 (eller noget af sæson 2, formentlig).

  SvarSlet
 3. Jeg syntes bøgerne ser helt vildt gode ud. Måske ikke lige så god som Twillight, men ingen bøger er bedre end Twillight sagaen. <3 <3 <3 <3 <3 <3

  SvarSlet
 4. Whoa, nu synes jeg lige, at vi klapper den skinnende vampyr. Jeg kan nævne ret mange bøger, der er bedre end TWILIGHT-sagaen - Sookie Stackhouse-bøgerne af Charlaine Harris er bare nogle af dem.

  SvarSlet