tirsdag den 19. januar 2010

Forlag laver vampyr-reklame på nettet

Forlaget Lindhardt og Ringhof har nu lavet en hjemmeside for at reklamere for de danske udgaver af THE SOUTHERN VAMPIRE MYSTERIES-bøgerne af Charlaine Harris. Den første, DØD INDTIL SOLNEDGANG, er lige kommet på gaden. På siden kan man bl.a. læse et meget langt uddrag, så man kan få en fornemmelse af, om det en bog, man har lyst til at købe. Det er lidt underligt, at man på hjemmesiden ikke gør opmærksom på, at forlaget har planer om at udgive mindst fire bøger mere i serien, men det kommer måske senere. [Opdatering: Hjemmesiden er nu lukket].

4 kommentarer:

 1. Ganske udmærket reklame, egentlig... Der er hvad der skal være, og som du skriver et meget langt uddrag...

  Men prisen... Jeg er godt nok glad for at jeg kan læse engelsk, dels for at læse de ord der rent faktisk er skrevet af forfatteren, men også fordi man så kan købe bøgerne til under halv pris i forhold til det den danske oversættelse koster... Og så er der jo råd til mere horror...

  SvarSlet
 2. Kan man læse engelsk, er det selvfølgelig at foretrække - og man sparer mindst det halve på bøgerne. Men det er super at så meget bliver oversat, så genren kan få et endnu større publikum herhjemme.

  SvarSlet
 3. Det er selvfølgelig sandt - der er altid muligheden for at en større læserskare kan bringe ting frem vi ellers ikke ville have set/læst...

  SvarSlet
 4. Jeg har købt hele serien på engelsk, men der går nok lidt tid før jeg får taget hul på dem. Jeg ville rigtig gerne først læse den danske udgave som nu er udgivet, men prisen for den er - som i nævner - ret høj. På biblioteket er den slet ikke udkommet endnu, men jeg er en tålmodig sjæl.

  SvarSlet