mandag den 25. januar 2010

Gaver med masser af skræk

Jeg havde fødselsdag i går og det udløste en masse herlige gaver - også en del med gys og gru. På dvd fik jeg SWAMP THING, THE STRANGERS, SOTTO IL VESTITO NIENTE (aka MODELMORDENE), SAUNA, ORCA og første sæson af BUFFY THE VAMPIRE SLAYER. Og på tegneserie-fronten fik jeg DARK ENTRIES af Ian Rankin og Werther Dell'Erera, 11. bind af zombie-serien THE WALKING DEAD og første bind af de nye SAGA OF THE SWAMP THING-genoptryk. Et lækkert soundtrack blev det også til, nemlig THE DEFINITIVE HORROR MUSIC COLLECTION med hele fire cd'er med musik fra gysere. Der er til mange timers rædselsvækkende underholdning.

9 kommentarer:

 1. Jamen teløk med dagen i går da! Ahh, Buffy! Jeg husker, at Steen Schapiro har skrevet godt om serien flere gange og jeg kan kun tilmelde mig fanskaren (og jeg ser i ånden hvorledes min "followers" nu opsiger deres medlemskab på min blog i afsky og vrede, hahaha).

  SvarSlet
 2. Ja, også et stort tillykke herfra.

  SvarSlet
 3. ...uha uha, lækre fødselsdagsgaver - tillyke...!

  SvarSlet
 4. Et forsinket tillykke herfra også... Har godt set den der 4CD box - er den noget værd, eller er det et eller andet andenrangsbigband der har lavet en stabel coverversioner???

  SvarSlet
 5. Jeg har indtil videre hørt disc 1 og det er ganske OK. Der er selvfølgelig ikke tale om originalindspilninger. Meget af det spilles af The City of Prague Philharmonic Orchestra, der ikke længere må regnes for at være et andenrangsbigband. De er ret gode. Naturligvis kan man høre, at det ikke er de originale tracks, men nu er tanken med disse opsamlings-cd'ere netop, at man får en smagsprøve af en hel masse forskellig musik. Jeg skriver måske en anmeldelse, når jeg har hørt alle fire cd'ere.

  SvarSlet
 6. Et forsinket tillykke. Jeg har i øvrigt selv fødselsdag den 24. januar ;-) Høstede dog ikke så mange makabre gaver.

  SvarSlet
 7. Mange tak for din hilsen og tillykke den anden vej.

  SvarSlet
 8. Ok, det lyder som om man godt kan investere i den - tak for tippet...

  SvarSlet