fredag den 29. januar 2010

Kæmpepiratfisk går til angreb

Der er ingen tvivl om, at produktionsselskabet The Asylum har ladet sig inspirere af det kommende PIRANHA-remake, da de lavede MEGA PIRANHA. Det er jo smart nok lige at hente lidt penge fra folk, der tror, at de har fat i den ægte vare - eller bare vil se en film, der minder om. MEGA PIRANHA handler om en stime muterede piratfisk, der æder sig vej fra Amazonas til Florida. På rollelisten finder man bl.a. Tiffany og Barry Williams. Filmen udkommer på dvd i USA den 27. april.

2 kommentarer:

 1. Jeg har et spørgsmål som godt nok ikke lige er voldsomt relateret til indlægget her, men håber du kan hjælpe alligevel.

  Jeg har lige været så heldig at finde Jaws på bog (på engelsk!) til en 10'er i det lokale antikvariat.. Hvor heldig har man lov at være!
  Jeg må desværre også indrømme at jeg aldrig har fået set filmen, men den fik jeg også købt i en 2 disc udgave til 39 kr i Stereo Studio. Slet ikke dårligt, glæder mig meget til at finde ud af hvad jeg er gået glip af i alle disse år.

  Men spørgsmålet er så, hvilken rækkefølge anbefaler du jeg går om bord i dem i?
  Bogen eller filmen først? :)

  SvarSlet
 2. Kæmpehaj eller kæmpe-piranha - det smager da lidt af fisk alt sammen.

  Jeg vil helt klart anbefale dig at læse bogen først. Det er solid underholdning, men filmen er så meget bedre. Og du kan i den grad glæde dig til filmen.

  SvarSlet