fredag den 5. februar 2010

Komplet NIGHTBREED vises i USA

Clive Barkers NIGHTBREED er en film, der i den grad ikke blev lanceret i en version, der levede op til instruktørens visioner. Den første udgave af filmen varede to og en halv time, hvilket filmstudiet slet ikke ville være med til, og der blev klippet om og skudt en del ekstrascener. De fraklippede scener har efter sigende været forsvundet, men det passer ikke. Man har dog ikke følt, at det kunne betale sig at udgive et director's cut.

Nu får et publikum for første gang mulighed for at se Clive Barkers 145 minutter lange udgave. Jeg aner ikke, hvordan og hvor man har opstøvet denne, men det kommer til at foregå lørdag den 27. marts ved magasinet HorrorHounds messe i Indianapolis, Indiana, USA. Clive Barker vil selv være til stede.

3 kommentarer:

 1. Er der noget nyt om almen distribution af den her version?

  SvarSlet
  Svar
  1. Filmens fans lever i håbet, men der er intet nyt mht. en dato. NIGHTBREED: THE CABAL CUT vises stadig på festivaler rundt omkring. Man kan følge med på denne side.

   Slet
  2. Tak for linket. Eek, den vises på Fantastic Film Festival i Paris i aften; hvor er det nu, jeg har parkeret min private jet?

   Slet