onsdag den 17. februar 2010

Pæne seertal til THE VAMPIRE DIARIES

TV3 havde i torsdags premiere på THE VAMPIRE DIARIES og det gav pæne seertal ifølge den ugentlige måling fra TNS Gallup TV-Meter. 124.000 seere kiggede med. Det lyder måske ikke af meget, men jeg har læst et sted, at TRUE BLOOD på TV2 Zulu rodede rundt med seertal omkring de 30.000. Afsnit 2 af THE VAMPIRE DIARIES kommer i morgen aften på TV3.

Læs også...
THE VAMPIRE DIARIES kommer på TV3
THE VAMPIRE DIARIES-bøgerne af L.J. Smith genudgives på dansk

68 kommentarer:

 1. Nøj, jeg har slet ikke fået set det endnu. Er det noget man bør følge eller kan man godt lade det flyve forbi ens næse uden at det blæser op i ens hovede igen fordi man ikke har fået det set?

  SvarSlet
 2. Jeg tror, den er OK - og den er populær nok til, at den bliver forlænget med endnu en sæson i USA. Jeg når aldrig at følge med i TV-serier, mens de bliver sendt. Længe leve dvd-boxsæt.

  SvarSlet
 3. Kommer jo an på hvad man er til. Den er lidt teen-agtig i forhold til True Blood. Men hvis man er til lidt drama og vampyrer er den da absolut et godt bud. Personligt synes jeg det er en ret god serie :)

  SvarSlet
 4. en total fed serie:)
  er det sandt at der er en sæson 2 på vej???
  håber:)
  kus emma

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke selv set den endnu - er mest til at have TV-serier på dvd.

  Det skulle være rigtigt nok, at der også kommer en sæson 2.

  SvarSlet
 6. Hvornår kommer vampire diaries på dvd i danmark :D??

  SvarSlet
 7. Det er endnu ukendt. Den første dvd-release af sæson 1 bliver i England den 23. august, men jeg aner ikke om der vil være danske undertekster på - eller undertekster i det hele taget.

  SvarSlet
 8. Først der :OOOOO Nooo man! Jeg kan ikke vente SÅ længe :(( Men tak alligevel :D,,, Men syns ellers jeg havde hørt at dvd'en ville komme ud den 25 maj her i danmark,, men det var nok i 2011..

  SvarSlet
 9. ved i om der kommer en sæson 2 af the vampire diaries??

  SvarSlet
 10. Hvornår kommer den på dvd i USA?

  SvarSlet
 11. Første sæson har endnu ikke fået en dvd-dato i USA. Det kunne tyde på, at den engelske box kommer først.

  SvarSlet
 12. hvornår begynder season 2 afthe vampires Diaries??

  SvarSlet
 13. Well, nu bliver sidste afsnit af sæson 1 vist i USA på torsdag, så vi skal nok frem til sensommeren eller det tidlige efterår, før den får premiere derovre. En dansk dato? I have no idea!

  SvarSlet
 14. Jeg ELSKER the vampire diaries, jeg blev så utålmodig og kunne ikke vente med at se flere ansnit da det kun kommmer hver torsdag, at jeg gik ind på den engelske side for at se sæson 1 færdig.. Synes det er en for syg slutning og jeg kan slet ikke vente til sæson 2!!

  SvarSlet
 15. Season 2 har premiere i USA til september, der er endnu ingen fast dato. Season 1 kommer på DVD/Blu-ray 23. august, dog i første omgang kun i engelsk udgave. Den kan forudbestilles nu på Amazon.co.uk forholdsvis billigt:) Ved ikke hvornår der kommer en dansk udgave, eller om Region 2 udgaven evt. har danske undertekster. Umiddelbart ser det ikke sådan ud.
  Fantastisk serie i øvrigt:) Men er simpelthen for utålmodig til at følge med på TV3;)

  SvarSlet
 16. Jeg elsker den her serie!! Jeg begyndte at se den før reklamerne overhovedet kom på TV3. Jeg så dem på nettet, og fulgte så med hver gang en episode kom i usa :D - i fredags så jeg sæsonfinalen (kææft det er det bedste jeg nogensinde har set!!) og på tv3 var de kun nået episode 14 :P, så ligesom mewoth: Jeg er også ALT for utålmodig til at se denpå tv3 :P.
  Kan slet ikke vente til september. GO VD <3 <3 :D

  SvarSlet
 17. Dig der Søren! Ved du overhovedet noget om det?? Fordi jeg spurgte her tidligere hvornår sæson 1 ville komme på dvd, og der svarede du at den ville komme på dvd den 23 august,, men ved du hvad?.. Jeg har allerede købt boksen med hele sæson 1, såå...

  SvarSlet
 18. Du der anonym. Jo, jeg ved faktisk godt hvad jeg taler om. Jeg forholder mig til de officielle udgivelsesdatoer - ikke hvad der ellers udgives af ulovligt snask. Og det er utvivlsomt en piratkopi, du har købt. Men hvis du er glad for den, såå...

  SvarSlet
 19. Ja, jeg må nok sige at min nysgerighed er vagt. Hvor mon man kan købe en legal sæson 1 allerede nu? Jeg synes ikke at kunne finde den på andet end "ikke i butikken endnu".

  SvarSlet
 20. En Google-søgning gi'r hurtigt svar om, at sæson 1 bl.a. kan købes rigtig billigt fra et ikke nærmere oplyst sted i Mellem-østen. Og hvis rigtig mange fans af serien bestiller den, så... skal man nok ikke blive overraskt over, hvis filmselskabet ikke har råd til at forsætte. Ulovlig download og piratkopier er virkelig med til at underminere film og TV-industrien. Sjovt nok er der mange, der ikke helt forstår det der med, at de penge, som DVD-salget indbringer, jo går tilbage til filmselskaberne, så de kan få deres løn og penge til at fortsætte for.

  SvarSlet
 21. hmm .. ved i hvornår der kommer en season 2 ud ? og om man kan købe dem i butikkerne ?

  SvarSlet
 22. Det var da bare for irriterende... Jeg missede sidste afsnit - nr. 16 og så venter jeg at der skulle komme nummer 17 i dag kl 21 på TV3. Men nix. Og hvad så nu? Jeg kan intet info finde på om serien er stoppet for nu, og i givet fald om den fortsætter. Er der nogen der er hammergode til at opsnuse info herom, så ville jeg være meget taknemmelig :)

  SvarSlet
 23. Til anonym: Ja, der kommer en sæson 2 i amerikansk tv til efteråret og ja, den vil på et eller andet tidspunkt blive tilgængelig på dvd.

  Til Meluna: Serien rykker til søndag omkring kl. 16, så vær klar på søndag. Det er bare endnu et eksempel på, at TV-serier er noget man ser på dvd . ikke på TV.

  SvarSlet
 24. Vis det er "noget ulovligt snask" så er det bare lidt mæreligt at der stod den var på lager, og at man skulle have en bruger for at købe den?

  SvarSlet
 25. Anonym: Du kan købe bootlegs (ulovlige kopier) overalt... Såmænd også i flere danske butikker, hvis du kigger ordentligt efter...

  SvarSlet
 26. Abra: Vis det er ulovlige kopier, så er det bare mærkeligt at jeg læste et sted, at den ville komme ud d. 25 maj.. Og sørme ja det gjorde den jo også! sååå?

  SvarSlet
 27. Det sjove er jo, at disse dvd-boxsæt laves i Mellemøsten. Ikke at det i sig selv er forbudt, men nu kan jeg f.eks. i en af de online-butikker, der sælger THE VAMPIRE DIARIES, også finde en box med alle otte sæsoner af actionserien 24. Men sæson 8 kommer først ud på dvd i USA den 7. december - altså i det land, hvor serien produceres og har TV-premiere. Det lugter lidt af lusk, må jeg indrømme - især når det er regionsfri dvd'ere, man kan købe. Men som sagt: Cool nok, hvis du er glad for din dvd-box - jeg foretrækker selv at vente til den udkommer i England.

  SvarSlet
 28. Jeg har så købt den fra USA hvor de er langt henne i serien, for ikke at tale om at de er langt henne med alting,, så mon ikke de allerede har dvd'en? Det tror jeg!

  SvarSlet
 29. Anonym: Jamen, det står dig frit for at tro hvad du vil... Og som Søren siger, det vigtigste er at du er glad for det du har købt... Jeg er på ingen måde puritansk, og køber gerne selv bootlegs rundt omkring, hvis det er noget jeg samler på...

  SvarSlet
 30. Jamen siden i syntes det er godt at jeg er glad for min såkaldte "pirat kopi" så er det bare mærkeligt at i skal blande jer og sige det?..

  SvarSlet
 31. Øh, nu var det vist ikke os, der startede med at hævde, at kopien var OK og lovlig, så det... Og nu er det víst på tide at snakke om noget andet, der har med serien at gøre - ellers låser jeg dette indlæg for flere kommentarer.

  SvarSlet
 32. Jeg har lige set det sidte afsnit af første sæson på tv3 og efter programmet var slut, sagde den der dame stemme der er før og efter programmet, at tv3 har sikret sig rettighederne til anden sæson og at den vil blive vist i starten af det nye år. Det er lang tid at skulle vente meeeeen hold da op hvor jeg glææææder mig til det!!

  SvarSlet
 33. Jeg missede sidste afsnit idag da jeg ikke vidste det kom kl. 13:15.
  Nogen der ved om det bliver gendudsendt eller man kan se det på nettet med danske undetekster?

  SvarSlet
 34. Er der nogen der ved om den bliver sendt på andre kanaler, end TV3? :)

  SvarSlet
 35. Nu ved jeg ikke om du mener danske eller udenlandske kanaler, men indtil videre vil TV3/Viasat have rettighederne her i Danmark - så den dukker ikke bare op på f.eks. TV2 i løbet af efteråret.

  SvarSlet
 36. Øvøv :( Jeg har ikke nogen af de kanaler den kommer på.. Men er der nogen der ved datoen på starten af den nye sæson :D

  SvarSlet
 37. Nej, dansk premiere på sæson 2 er endnu ukendt.

  SvarSlet
 38. nogle der ved hvornår sæson 2 starter, hvad tid og hvor?

  SvarSlet
 39. Køb the vampire diaries på dvd første sæson på amazon.uk, der er danske tekster på den!

  SvarSlet
 40. Hvad skal man skrive, når man vil havde den med danske tekster, for jeg ved nemlig ikke hvordan, det vil jeg gerne vide? :D

  SvarSlet
 41. Nu er der kun kommet én version af dvd-boxen i England - der er de undertekster på, der nu engang er. Læs mere her.

  SvarSlet
 42. By the way... har lige set den i min lokale TP Musik, så det er også en mulighed. Ifølge TP's hjemmeside, så skulle den være til at få over hele landet.

  SvarSlet
 43. Vampire diaries season 2 udkommer idag - I USA.. Men er der nogen der ved hvor man eventuelt kan downloade afsnitene?

  SvarSlet
 44. Til Sille: Du havde skrevet en rettelse til en tidligere kommentar, som du havde slettet - og så gav din rettelse ikke rigtig mening, så nu har jeg slettet det hele.

  Til Laura: Serien har TV-premiere i USA i dag. Måske kan man på lovlig vis se den streamet et sted fra, men det er næppe legalt at downloade de nye afsnit - så kommentarer med links til ulovlige downloads vil blive slettet.

  SvarSlet
 45. Har snakket med hende der står for det, og ifølge hende skulle Vampire Diaries Sæson 2 have præmiere til december. Nøjagtig dato er endnu ikke besluttet, men i hvert fald til december.

  SvarSlet
 46. Jeg har set det første afsnit af anden sæson inde på youtube, hvor nogen havde lagt hele afsnitet ind, så jeg forventer at det vel ikke er ulovligt for youtube er en meget offentlig hjemmeside.

  SvarSlet
 47. Selv om der ligger rigtig meget ulovligt snask på YouTube, så var det mere links til alskens piratsider, jeg talte om.

  SvarSlet
 48. Laura: Problemet med YouTube er jo de enorme mængder der lægges op hver dag - sitet har jo ingen mulighed for at tjekke alt... Copyrightindehavere har dog mulighed for at kræve ting taget ned ved at rette henvendelse til YouTube, ex. fik R.E.M. taget Hej Matematiks "Walkmand" ned, da de mente det var et plagiat af en af deres sange (no shit)... Men om folkene bag VD er interesseret i dette, eller om de overhovedet opdager det, er jo en anden sag... Det kan dog næppe findes ulovligt at SE de ting der ligger der, hvad jeg da også selv ofte benytter mig af...

  SvarSlet
 49. At hævde, at tv-afsnittet på YouTube må være lovligt, fordi sitet er "offentligt" er ret morsomt. Rigtig meget af det, der ligger på YT er ulovligt, men det får lov at blive liggende, fordi (som Abra også siger) rettigheds-ejerne opdager simpelthen ikke, at det ligger der. Jeg checkede det omtalte afsnit af VD og det er optaget fra en TV-kanal (eller net-kanal) komplet med TV-logo, og oploaderen er helt tydeligt ikke fra TV-selskabet. Med andre ord, jo det er ulovligt, men får højst sandsynligt lov at blive liggende. Personligt har jeg ikke noget mod YouTube, jeg synes det er fedt at den er der, men hvis den lå i Danmark ville den med garanti blive lukket af ordensmagten med det samme.

  SvarSlet
 50. Well, nu er alt det med pirat-virksomhed og den slags en længere diskussion, men man kan i det mindste hævde, at på YouTube har de oprindelige indehavere af rettighederne lidt nemmere ved at opdage deres ting end på alskens fildelingstjenester. Og selv om det er lidt moralsk flosset i kanten, så bekymrer man sig i praksis nok ikke så meget om det legale i at se noget på YouTube, men alarmklokkerne bør bimle, når man er ind på en hjemmeside, der indeholder en variant af ordet "torrent".

  ...og skal vi så komme videre...

  SvarSlet
 51. Kan ikke vente til der kommer Beverly Hills, 90210 med hugtænder.
  Er det ikke det samme ,de er sgu så smuk alle sammen.Men jeg er måske mere til horrorfilm.

  SvarSlet
 52. Ja jeg vidste altså godt at det er ulovligt at ligge hele afsnit ind på youtube i klip - Men jeg mente bare at det vel ikke er ulovligt at se dem.

  SvarSlet
 53. Jeg har været inde på Kulturministeriets hjemmeside for at checke mht. IT/Film/TV-rettigheder. Og så vidt jeg kan se, står der ikke noget om, at det er ulovligt blot at se det, som er lagt ud på en hjemmeside. Så personligt ville jeg mene, at det er lovligt at se alt det, der ligger på YouTube, også selvom noget af det skulle være lagt ud ulovligt.

  Men man må KUN downloade det, hvis man har fået lov til det. Der er altså forskel på at SE det online og på at DOWNLOADE det.

  Mere info her:

  http://kum.dk/da/Infokiosk/IT1/Hjemmesider/


  NB: men nu er jeg jo end ikke amatør-jurist, så hvis nogen kender til noget modstridende info, så sig endelig til.

  SvarSlet
 54. hvad kanal og klokkeslæt kører vampire diaries i dk? vil helt vildt gerne se det, men kan ikke finde kanalen? :(

  SvarSlet
 55. Det er TV3, der viser serien - typisk torsdag aften med en genudsendelse i løbet af weekenden. Men serien holder altså pause i øjeblikket, så du må væbne dig med tålmodighed.

  SvarSlet
 56. øv bøv :( må prøve og se, om jeg kan være det :)
  ved du, hvornår de måske starter igen??
  - ellers tusind tak for hjælpen ;)

  SvarSlet
 57. Nix, jeg ved det desværre ikke - så lang tid frem offentliggør TV3 ikke deres program - men jeg skal prøve at huske at skrive en nyhed om det, hvis jeg får det at vide. Indtil da må du klare dig med bøgerne og 1. sæson på dvd.

  SvarSlet
 58. Er der nogen der ved, hvornår the vampire diaries sæson 2 udkommer på DVD her i Danmark? :)

  SvarSlet
 59. Den danske releasedato er endnu ukendt. Det ligger dog fast, at sæson 2 kommer på dvd i England den 22. august. Da sæson 1 udkom i England, havde den danske undertekster, så det skulle ikke undre mig om det samme var tilfældet med sæson 2. Men selvfølgelig kommer sæson 2 også i Danmark på et tidspunkt, men vi venter altså på nyt om datoen.

  SvarSlet
 60. Jeg troede, at øl var Gud... ;-)

  SvarSlet
 61. to all you dudes out there. season 2 of vampire diaries check out cdon.com,next year season 3.wonder why some of you on this site,have sudge a bad temper, its only people who ask questions about vampire diaries. peace and love remember that. ps be nice to søren.

  SvarSlet
 62. Den anonyme person, som blev ved med at fable om, at det ikke var en pirat-boks, som han/hun havde købt, kan jo prøve at checke det link til butikken, som han/hun selv postede den 22 juni, 2010.

  Nu er butikken blevet lukket af myndighederne, som i stedet har sat et link til en anti-pirat video på YouTube.
  ;-)

  SvarSlet
 63. DET ER VERDENS BEDSTE FILM !!!!!!! EVER !!!!!! <3

  SvarSlet