søndag den 21. februar 2010

Roger Corman-film i Cinemateket

I marts sætter Cinemateket i København fokus på den amerikanske producent og instruktør Roger Corman, der for ikke så længe siden blev hyldet med en æres-Oscar. Der bydes kun på en enkelt film, Corman selv har instrueret, nemlig X: THE MAN WITH THE X-RAY EYES. Ellers handler det om film, han har produceret - heriblandt tre gysere. Det drejer sig om Francis Ford Coppolas DEMENTIA 13, Joe Dantes PIRANHA og James Cameron/Ovidio G. Assonitis' PIRANHA PART TWO: THE SPAWNING.

5 kommentarer:

 1. Ja, det giver så en sjælden mulighed for at se James Camerons debutfilm, Piranha II, på stort lærred. Næppe umagen værd, den den er temmeligt ringe. Så den i sin til i Saga, da den gik som premierefilm.

  SvarSlet
 2. Jeg fik aldrig set den, da den gik i Saga, men kan huske, at foyeren i biografen var pyntet med pap-piratfisk, der hang ned fra loftet.

  SvarSlet
 3. Ja, den foyer-udsmykning var meget stemningsfuld og gjorde et stort indtryk. Faktisk har min stue og mit soveværelse det sidste års tid på samme måde været pyntet med glitrende flagermus og edderkopper, der hænger ned fra loftet. Det var egentlig ment som en kortvarig Halloween-dekoration, men jeg kan ikke få mig selv til at pille den ned igen. I mit hjerte er det altid Halloween!

  SvarSlet
 4. Haha, Nicolas, du bor åbenbart (om ikke andet så spirituelt) i Burtons "Halloween Town". LOL. Ja, hvem ville ikke også gerne det. Død over Julen!

  SvarSlet
 5. Tak, det er godt at blive forstået!

  "To a guy in Kentucky I'm Mister Unlucky!" ;-)

  mvh.
  Nicolas

  SvarSlet