søndag den 28. februar 2010

TRUE BLOOD vender tilbage på Zulu

TV 2 Zulu skylder stadig at vise de sidste afsnit af første sæson af vampyr-serien TRUE BLOOD. Nu ser det ud til, at de endelig dukker op. Tirsdag den 9. marts kører kanalen TRUE BLOOD-maraton ved at vise 11 afsnit fra kl. 11.20 til kl. 21.50. Søndag den 14. marts genudsendes afsnit 10 og 11 sent på aftenen, tirsdag den 16. marts kommer afsnit 12 kl. 20.00 og søndag den 21. marts genudsendes afsnit 12 om eftermiddagen og sent på aftenen kommer afsnit 11 og 12 så lige igen. Pyha... så skulle man også være klar til sæson 2, men Zulu har endnu ikke offentliggjort deres program for uge 12, så jeg ved ikke om serien fortsætter her.

6 kommentarer:

 1. De havde også en "True Blood"-maraton i julen, og jeg er ret sikker på, at de viste alle afsnittene. Selv fik jeg kun set et par stykker.

  SvarSlet
 2. Deres jule-maraton bestod vist kun af de ni afsnit, der indtil da var blevet sendt på kanalen.

  SvarSlet
 3. Det er så ondt at de ikke viste sidste afsnit af sæson 1 i dag! Hvorfor trække den længere? Har vi ikke ventet længe nok?

  Den er bare FOR spændende!!

  SvarSlet
 4. man kan også bare se dem på nettet gratis det er bare uden tekster i kan få en hjemmeside hvis i vil? der er der til sæson 3

  SvarSlet
 5. Hvad hedder hjemmesiden? -Ved nogen om første sæson bliver 'genudsendt' på tv2 zulu?

  SvarSlet
 6. Første og anden sæson er udgivet på dvd.

  SvarSlet