onsdag den 3. marts 2010

Klassisk Dario Argento-bog i ny udgave

Jeg skrev for halvandet års tid siden om Maitland McDonaghs BROKEN MIRRORS, BROKEN MINDS: THE DARK DREAMS OF DARIO ARGENTO, der i mange år var den eneste bog om Dario Argento, man kunne få. Nu kommer denne bog i en ny og opdateret udgave fra University of Minnesota Press. Det betyder selvfølgelig, at alle hans seneste film kommer under lup, hvilket er gode nyheder, for McDonagh har mange spændende vinkler.

Nu fik jeg lidt på puklen, fordi jeg i mit oprindelige indlæg skrev, at "...det var fint nok lige at genlæse BROKEN MIRRORS, BROKEN MINDS... også selv om den er skrevet af en akademiker". Det blev tolket som, at jeg havde noget imod akademikere, hvilket er helt forkert - jeg har noget imod akademikere, der ikke har en bjælde forstand på det, de skriver om. Men det har Maitland McDonagh altså... Den opdaterede udgave af BROKEN MIRRORS, BROKEN MINDS kan bl.a. bestilles her.

Læs også...
Dario Argento under lup

3 kommentarer:

  1. Cool! Tak for tippet. Den har jeg længe været på udkig efter (lige siden jeg gik glip af et eksemplar i vinduet hos et antikvariat i indre by, fordi jeg tøvede en dag for længe). Brugtpriser på op mod de 1000kr har dog afholdt mig fra at tage springet ind til nu. Hvis de så bare ville genoptrykke Vera Dikas "Games of Terror" også, så er jeg kørende...

    SvarSlet
  2. Tak for tippet - den er netop blevet bestilt :-)

    SvarSlet
  3. Og den blev modtaget i forgårs! Den ser rigtig fin ud, og jeg glæder mig til at gå i gang med den :-)

    SvarSlet