fredag den 19. marts 2010

THE LAST VAMPIRE bliver filmatiseret

Er der nogen her, der kender Christopher Pike? Hvis der er Trekkies blandt læsere, vil de vide, at det bl.a. er navnet på en kaptajn i STAR TREK-universet, men det er også pseudonymet for en af USAs mest produktive forfattere af gys for børn og unge. I en årrække var han åbenbart den eneste, der kunne konkurrere med R.L. Stine. Forfatterens rigtige navn er Kevin McFadden og han er tilsyneladende en temmelig privat person, der ikke giver mange interview.

En af de mest populære serier fra Christopher Pikes hånd er THE LAST VAMPIRE-bøgerne, der består af seks bind: THE LAST VAMPIRE, BLACK BLOOD, RED DICE, PHANTOM, EVIL THIST og CREATURES OF FOREVER. Serien handler om Sita, en 5000 år gammel kvindelig vampyr. Nu har det amerikanske filmselskab FilmNation Entertainment købt rettighederne til bøgerne. Den første af dem kom i 1994, men et genoptryk midt i den aktuelle vampyr-bølge sendte dem højt op på bestseller-listerne, så nu skal vi selvfølgelig også have en filmudgave.

I USA er bøgerne blevet genoptrykt i to bind under fællestitlen THIRST, mens man fra England har genoptrykt dem i tre bind under den originale serie-titel. Prøv dig lidt frem på Amazon, hvis du er interesseret - og læs mere om Christopher Pikes bøger på denne fanside. Kilde: Screen Daily

Ingen kommentarer:

Send en kommentar