tirsdag den 30. marts 2010

Skriiiiig... der kommer en ny TWILIGHT-bog og... hviiiiiiiin, man kan læse den gratis

Den 5. juni udkommer THE SHORT SECOND LIFE OF BREE TANNER, den første bog fra Stephenie Meyer i to år - og en slags "fortsættelse" til hendes enormt populære TWILIGHT-serie. Den 192 sider lange historie handler om Bree Tanner, en af de nyfødte vampyrer, som Victoria skaber i ECLIPSE for at bekæmpe Edward og Bella. Historien skulle egentlig have været en del af THE TWILIGHT SAGA: THE OFFICIAL GUIDE, men viste sig at være for lang.

Nu kommer den altså i bogform - og i perioden fra den 7. juni til den 5. juli vil det også være muligt at læse den gratis på denne hjemmeside. Det amerikanske førsteoplag på den fysiske udgave bliver på 1,5 millioner eksemplarer og én dollar fra hver solgt bog går til Røde Kors. På den nævnte hjemmeside kan man også støtte Røde Kors. Nyheden er så ny, at der ikke er kommet nyt om en eventuel dansk oversættelse.

1 kommentar:

  1. Åh Gud, nu behøves den ellers så fantastiske serie, ikke smadres mere. Filmene var slemme nok i sig selv, men alle de latterligt dårlige fortsættelser ødelægger bare mere og mere. Jeg synes næsten der er gået Saw i den... Du ved; de presser citronen til det sidste. Synd og skam!

    SvarSlet