lørdag den 6. marts 2010

Soundtrack fra THE RUNESTONE på vej

Jeg så THE RUNESTONE for mange år siden på vhs, men jeg kan absolut intet huske fra den - andet end at Alexander (DIE HARD) Godunov er blandt de medvirkende. Nu har pladeselskabet Perseverance Records gravet David Newmans score til filmen frem og det udkommer sidst på måneden i 1200 eksemplarer.

1 kommentar:

  1. Jeg interviewede filmens instruktør Willard Carroll i 1999, hvor han netop havde lavet "Playing by Heart" med Sean Connery og Angelina Jolie, men mit første spørgsmål galdt "The Runestone", som jeg personligt finder mere interessant, selvom den er dårligt udført.

    Han fortalte mig: "Vi lavede den film for næsten ingen penge. Det var en meget usædvanlig film, for den prøvede at gøre noget nyt med genren, og en del af den var jeg meget tilfreds med. Men i sidste ende blev filmen kuldsejlet af budgettet. Vi havde ikke penge nok til at yde ideens format retfærdighed. Men den har mange øjeblikke, som jeg er meget stolt over, og fik faktisk overraskende gode anmeldelser, hvilket jeg slet ikke havde ventet. Og den fik en utrolig succes på video i USA. Jeg kunne måske tænke mig at lave noget nyt i den stil, men ikke en remake."

    SvarSlet