onsdag den 28. april 2010

Alice Cooper skal se masser af gyserfilm sammen med Rob Zombie

Der har i mange år været et stærkt bånd mellem heavy metal og horror. Begge genrer er grænseoverskridende, provokerende og lige i fjæset på dig - men også styret af regler og ritualer, der gør dem let genkendelige. Nu lytter jeg ikke så meget til heavy metal, hvilket ikke er af ond vilje, men mere fordi jeg aldrig har fået sat mig ordentligt ind i genren. Men jeg har altid holdt meget af den visuelle stil som f.eks. Iron Maiden har dyrket - det er jo ren horror.

En anden skræk-rocker er Alice Cooper, der i sine shows bliver slået ihjel flere gange på scenen. I øjeblikket er han på turne i USA sammen med selveste Rob Zombie, der både er kendt og berygtet som horror-instruktør. Zombie er dog aktuel med en ny plade og har ikke lige tid til at tænke på film.

Og dog... For hvis de to herrer kommer til at kede sig under The Grusome Twosome Tour, så har Alice Cooper styr på bagagen. "We’ll probably watch a lot of movies. I always bring 100 or 200 DVDs of ridiculously bad horror movies on tour. So on days off, I imagine we’ll be doing that", fortæller Alice Cooper til Toronto Sun. Cooper giver i øvrigt koncert i Randers den 23. juni.

2 kommentarer:

  1. "Nu lytter jeg så meget til heavy metal, hvilket ikke er af ond vilje" - jeg formoder der mangler et "ikke" i denne sætning...

    Men ellers er jeg da glad for at du lige nævner Iron Maiden, som i en del år efterhånden har været mit absolutte yndlingsband... Der er en ny skive på vej til efteråret, måske før, og den Eddie der er afsløret til tourmateriale er i den grad horror... Tjek evt. www.ironmaiden.com hvis nogen vil se hvad jeg mener...

    SvarSlet
  2. Jeps, der manglede lige et ord. Mange tak. Fejlen er rettet.

    Ja, den nye Eddie er virkelig klam og creepy.

    SvarSlet