mandag den 5. april 2010

Alt det du ikke vidste om TWILIGHT... og nok slet ikke har brug for at vide

En af de pudsige funktioner på en side som Amazon er, at den husker, hvad man har søgt efter. Så næste gang, man lige kigger forbi, ligger der en masse forslag til andre bøger og film, man måske kunne være interesseret i. Det bragte mig på sporet af den forbløffende mængde af bøger, der handler om TWILIGHT-fænomenet.

En af de virkelig sjove titler er TWILIGHT AND PHILOSOPHY: VAMPIRES, VEGETARIANS, AND THE PURSUIT OF IMMORTALITY af Rebecca Housel, J. Jeremy Wisnewski og William Irwin. Og TOUCHED BY A VAMPIRE af Beth Felker Jones lokker med undertitlen Discovering the Hidden Messages in the Twilight Saga. Så er der selvfølgelig også THE TWILIGHT PHENOMENON: FORBIDDEN FRUIT OR THIRST QUENCHING FANTASY af Kurt D. Bruner og Olivia Bruner og en fantastisk titel som THE TWILIGHT GOSPEL: THE SPIRITUAL ROOTS OF STEPHENIE MEYER'S VAMPIRE SAGA af Dave Roberts. Endelig må man ikke glemme den uendelige mængde af uofficielle guider til bøgerne, filmene, forfatteren og skuespillerne. Selv en TWILIGHT-kogebog kan man få.

Tja, hvad skal man sige? Et sjovt fænomen eller et stensikkert tegn på, at Dommedag er nær?

6 kommentarer:

 1. En kogebog? Kan du fortælle nærmere? :p

  SvarSlet
 2. Arghhh... Dommedag er nær!

  Bogen hedder LOVE AT FIRST BITE: THE UNOFFICIAL TWILIGHT COOKBOOK og er skrevet af Gina Meyers. Kan fås for omkring 8 pund hos engelsk Amazon.

  SvarSlet
 3. Interessant. Man må da sige de får presset citronen til det yderste.

  SvarSlet
 4. Det er formentlig EN af opskrifterne i bogen:
  Sådan presser du en citron, vampire style...
  Rigtige vampyrer foretrækker dog nok blodappelsiner...

  SvarSlet
 5. "The Twilight Gospel"

  Jeg vidste ikke at Edward Cullen var religiøs?

  SvarSlet
 6. Jeg ved ikke om Edward specifikt er religiøs, men Stephenie skulle være meget kristen, hvilket bl.a. er grunden til at der ikke optræder sex før ægteskabet (eller sex overhovedet i de tre jeg har læst)... Og der er sikkert andre religiøst betingede overvejelser, som det antydes af den bogtitel der...

  SvarSlet