lørdag den 10. april 2010

Masser af billige gys i en box

Engelske Boulevard Entertainment udgiver den 17. maj denne æske med titlen THE B-MOVIE DVD COLLECTION. Her finder man et blandet sortiment af gyserfilm - nogle af dem er fremragende, andre er forfærdelige. Boxen indeholder CREATURE, CROCODILE, ELVIRA: MISTRESS OF THE DARK, HELL COMES TO FROGTOWN, NIGHT OF THE LIVING DEAD (farvelagt version), OCTOPUS, RATS, RETURN OF THE KILLER TOMATOES, RETURN TO HORROR HIGH, SLUGS, SPIDERS og THE STUFF. Heldigvis udkommer titlerne også individuelt, hvis man skulle have nogle af filmene i forvejen. Kilde: DVD Active

2 kommentarer:

  1. Hvis jeg ikke havde medste af de film på DVD allerede, så ville jeg købe denne æske. De film der i som jeg ikke har er film jeg har ikke set eller hørt om før du skrev det her post.

    (Og unskyld for dårligt grammatik. Jeg har ikke skrevet på Dansk i over 25 år.)

    SvarSlet
  2. Ja, det er virkelig spændende ting, der gemmer sig i denne æske. Nu har jeg ikke brug for en farvelagt version af NIGHT OF THE LIVING DEAD og CREATURE og SLUGS har jeg stående i forvejen. Så det ender nok med, at jeg køber nogle af de andre titler individuelt.

    CROCODILE og SPIDERS kan i øvrigt også fås i et andet boxsæt med billige dyregysere, som jeg har skrevet om her.

    SvarSlet