torsdag den 1. april 2010

Romantiske vampyrfilm skal hjælpe os gennem finanskrisen

I al hemmelighed har den amerikanske regering og filmbranchen i Hollywood forhandlet om en dramatisk plan, der skal hjælpe med at afbøde virkningerne af finanskrisen. Detaljerne vil bliver afsløret i dag ved et pressemøde i Los Angeles, men hovedpunkterne er allerede kommet frem. Planen går i korte træk ud på, at Hollywood dropper alle fremtidige horrorfilm og i stedet kaster sig over romantiske vampyrfilm.

- Undersøgelser viser, at grum horror og splatter virker deprimerende i en periode med økonomisk nedgang. Det hæmmer folks lyst til at bruge penge. Nu, hvor finanskrisen for alvor har bidt sig fast, er vi nødt til at begrænse produktionen af disse film for at redde økonomien, siger Pair Snarl, talsmand for den amerikanske filmbranche.

- Omvendt kan vi se, at romantiske vampyrfilm sælger helt vildt og derfor vil Hollywood lancere en stribe nye titler i denne genre i det kommende års tid. Mange af dem var i forvejen tænkt som egentlige gysere, men branchen har gjort en kraftanstrengelse for at lave dem om til romantiske vampyrfilm, siger Pair Snarl.

Blandt de mange film, der får premiere som en del af det nye initiativ, nævnes A VAMPIRE ON ELM STREET, VAMPIRIC ACTIVITY, SEASON OF THE VAMPIRE og RESIDENT VAMPIRE. Man vil også forsøge at lave en ny TWILIGHT-film hvert kvartal.

7 kommentarer:

 1. om detta är ett skämt så är jag glad


  Men är det inte det så gråter jag
  bara romantiska vampyr filmer då har vampyr genren gått i graven en ny TWILIGHT film varje kvartal Fy Fan

  SvarSlet
 2. ...haha, good one - men oh skræk oh ve, godt dette blot er en "Pair Snarl"... hæhæ:-)

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg glæder mig især til THE LAST VAMPIRE ON THE LEFT...

  SvarSlet
 4. Tak for jeres hilsener. Det er selvfølgelig en aprilsnar - nu hvor det er blevet lidt en tradition at have sådan en her på bloggen.

  SvarSlet
 5. Æv, jeg krydsede ellers lige fingre for, at de ville lave "Full Metal Vampire", "The Vampire Conversation" og "Vampire Apocalypse Now" - sidstnævnte omhandlende en hed romance mellem Kurtz og et afhugget hoved.

  SvarSlet
 6. En aprilsnar! Nå ja, hva' fa'en, så kan man jo glæde sig over nyheden med Blu-ray fra AWE ovre hos Uncut.dk:

  http://www.forum.uncut.dk/viewtopic.php?t=3067


  .

  SvarSlet